Geekcert Veeam VMCE_9.5_U4 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

No doubt that VMCE Newest VMCE_9.5_U4 exam questions exam is a tough task to accomplish. But you should not feel hesitant against the confronting difficulties. Geekcert provides the latest version of Jan 14,2022 Newest VMCE_9.5_U4 pdf Veeam Certified Engineer 9.5 U4 VCE dumps. Get a complete hold on VMCE Hotest VMCE_9.5_U4 QAs exam syllabus through Geekcert and boost up your skills. Besides, the Veeam dumps are the latest. It would be great helpful to your VMCE Newest VMCE_9.5_U4 pdf dumps Veeam Certified Engineer 9.5 U4 exam.

Geekcert – pass all VMCE_9.5_U4 certification exams easily with our real exam practice. latest update and experts revised. get VMCE_9.5_U4 certification with Geekcert study materials and practice tests. Geekcert – help all candidates pass the VMCE_9.5_U4 certification exams easily. Geekcert – latest update source for all VMCE_9.5_U4 certification exams.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest VMCE_9.5_U4 preparation materials from Veeam Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/vmce_9-5_u4.html

The following are the VMCE_9.5_U4 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our VMCE_9.5_U4 dumps.If you need to check sample questions of the VMCE_9.5_U4 free dumps, go through the Q and As from VMCE_9.5_U4 dumps below.

Question 1:

Which of the following should be considered when estimating the amount of disk space necessary to store backups? Choose two options.

A. Retention period for backups

B. Type of disk (thick or thin)

C. Hypervisor and host version

D. RAID configuration of the Backup Repository

E. Veeam Backup and Replication edition

F. Total size of used data for the VMs being backed up

Correct Answer: AF


Question 2:

Which Veeam Backup and Replication functionality allows a VM to be powered on directly from a backup file?

A. Planned failover

B. Instant VM Recovery

C. Item-Level Recovery using Veeam Explorer

D. Full VM Recovery

Correct Answer: B


Question 3:

Which of the following statements is true regarding the Veeam Backup and Replication integration with supported Storage Systems for VMware vSphere are true? (Choose three).

A. On storage accesses through NFS, VMs with snapshots will be skipped from Backup from Storage Snapshots

B. Veeam Backup and Replication can backup virtual machines from a supported secondary storage array

C. On storage accessed through NFS, VMs with snapshots can be protected with Backup from Storage Snapshots

D. When Backup from Storage Snapshots is performed, VMware shapshot is never utilized

E. Enabling Backup from Storage Snapshots for all backup jobs are not recommended

Correct Answer: ABE


Question 4:

Which transport mode uses the VMware vSphere Hot-Add feature to attach the virtual disks of a source VM to the backup proxy VM?

A. Network

B. vPower

C. Virtual Appliance

D. Direct SAN access

E. Direct NFS access

Correct Answer: C


Question 5:

Sometimes snapshots are “lost” by vCenter. What tool finds and removes those lost snapshots?

A. CLI Snapshot Removal Tool

B. Snapshot Hunter

C. Snapshot Extractor

D. Veeam ONE Orphaned VM Reporter

Correct Answer: B


Question 6:

Veeam Backup and Replication supports which of the following NetApp Data ONTAP modes?

A. Only NatApp EDGE in 7-Mode

B. Clustered Data ONTAP only

C. Both 7-mode and Clustered Data ONTAP

D. 7-mode only

Correct Answer: C


Question 7:

What additional metadata is captured when backing up vCloud Director VMs?

A. vDC metadata

B. Replica metadata

C. vApp metadata

D. Backup metadata

Correct Answer: C


Question 8:

Which procedure is used to finalize replica failback?

A. Migrate to production

B. VMware Storage vMotion

C. Replica failback does not need to be finalized

D. Commit failback

E. Quick Migration

Correct Answer: D


Question 9:

Which of the following need to be performed in order to switch from the orignal VM to a VM Replica and then to use this replica as the original VM?

A. Change the replication Job to reverse the replication

B. Failback commit failback

C. Undo failover D. Permanent failover

Correct Answer: D


Question 10:

Which of the following best describes the Snapshot Hunter feature?

A. A Veeam technology used to detect and remove orphaned VMware vSphere snapshots that may remain after backup or replication job sessions

B. A Veeam CBT filter driver used for Instant VM Recovery in the Microsoft Hyper-V environments

C. A part of Veeam Explorer for Storage Snapshots used to locate the required snapshot for restore

D. A Veeam ONE, dashboard used to detect orphaned VMware vSphere snapshots that may remain after backup or replication job sessions

Correct Answer: A


Question 11:

What is the advantage to using the Veeam Advanced Data Fetcher during a backup job?

A. Double I/O performance compared to the VMware VDDK

B. Double deduplication performance compared to the VMware VDDK

C. Fewer blocks of data have to be read during the backup job

D. Less impact on the VM during the snapshot consolidation

Correct Answer: D


Question 12:

Veeam Explorer for Microsoft SQL Server offers which of the following capabilities? Choose Three options.

A. Restore SQL user accounts

B. Export an SQL database to an .sql file

C. Send SQL tables as attachments via email

D. Publish an SQL database without having to restore them

E. Restore an SQL table to the original server or different server

F. Export an SQL database to a local folder or network drive

Correct Answer: DEF


Question 13:

The advanced installation scenario requires installing the Veeam ONE Server component (server part) on one machine and installing the Veeam ONE Web UI component (client part) on another machine.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 14:

Which of the following actions generated the data recommended when raising a technical support case regarding a failed Veeam Backup and Replication job?

A. Export the license file from the configuration options in Enterprise Manager

B. Generate a zip of log files using the Support Information function

C. Take a Veeam Zip of the VMs involved in the failed job

D. Manually run a Veeam configuration backup to generate a new .bco file

Correct Answer: B


Question 15:

Which HPE SAN storage systems are supported by the Backup from Storage Snapshots feature in Veeam Backup and Replication? Choose three options.

A. HPE StoreVirtual and StoreVirtual VSA

B. HPE Nimble Storage AF-series and CS-series

C. HPE StoreEasy Storage

D. HPE 3PAR StoreServ

E. HPE StoreOnce

Correct Answer: ABD


Read More →