[Newest Version] Free 1V0-71.21 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Attention please! Here is the shortcut to pass your Mar 31,2022 Latest 1V0-71.21 pdf dumps exam! Get yourself well prepared for the VCTA-AM 2021 Latest 1V0-71.21 pdf Associate VMware Application Modernization exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1V0-71.21 exam questions. With We latest 1V0-71.21 new questions, you’ll pass the VCTA-AM 2021 Newest 1V0-71.21 free download Associate VMware Application Modernization exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1V0-71.21 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1V0-71.21 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1V0-71.21 dumps.If you need to check sample questions of the 1V0-71.21 free dumps, go through the Q and As from 1V0-71.21 dumps below.

Question 1:

What are two ways a container in a Pod can consume ConfigMap data? (Choose two.)

A. Mounted as a Persistent Volume Claim (PVC)

B. From Read-only files

C. From Read-write files

D. From Environment variables

E. Containers do not consume ConfigMap data

Correct Answer: BD

Reference: https://kubernetes.io/docs/concepts/configuration/configmap/


Question 2:

Which VMware product provides the ability to connect and protect microservices across any runtime and any cloud?

A. Tanzu Network Profiler

B. Tanzu Observability

C. Tanzu Service Mesh

D. NSX Advanced Load Balancer

Correct Answer: C

References: https://www.vmware.com/content/dam/digitalmarketing/vmware/en/pdf/products/vmwaretanzu-service-mesh-datasheet.pdf


Question 3:

What two kubectl commands would provide the status of Pod in a Kubernetes cluster? (Choose two.)

A. kubectl get pods

B. kubectl describe pods

C. kubectl pods status

D. kubectl status pods

Correct Answer: AB

Reference: https://kubernetes.io/docs/reference/kubectl/overview/


Question 4:

What is the relationship between Kubernetes and containers?

A. There is no relationship between Kubernetes and containers

B. Kubernetes provides a platform for managing containerized workloads

C. Kubernetes is a place where you store container images

D. Kubernetes provides a way to build containers

Correct Answer: B

Reference: https://www.stackchief.com/tutorials/What is Kubernetes? | Kubernetes Tutorial


Question 5:

What is the purpose of a container?

A. Make it difficult to change the environment that an application runs on

B. Abstract a running application from the environment that it runs on

C. Make it easy to change the runtime that an application uses

D. Allow a complex application to run as a single unit

Correct Answer: D

Reference: https://www.cio.com/article/2924995/what-are-containers-and-why-do-you-need-them.html


Question 6:

What is the valid way to deploy a Pod in a Kubernetes cluster?

A. Copy a manifest file to the API server in the /etc/kubernetes/pods directory

B. SSH to the worker node where the Pod is desired to run and issue the command “kubectl apply -f myPod.yaml”

C. Copy a manifest file to a worker node in the /etc/kubernetes/pods directory

D. Issue the command “kubectl apply -f myPod.yaml”

Correct Answer: B

Reference: https://medium.com/analytics-vidhya/mlops-dockers-and-kubernetes-essentials-for-a-datascientist-8bc7b5866957


Question 7:

VMware Tanzu is a family of products and services for modernizing _______ and _______.

A. Networks and Servers

B. Applications and Infrastructure

C. Networks and Applications

D. Infrastructure and Networks

Correct Answer: B

Reference: https://tanzu.vmware.com/content/blog/all-the-ways-vmware-tanzutm-works-withaws#:~:text=VMware Tanzu is a family,deliver better software to% 20production.andtext=VMware Tanzu enables% 20development and,to deliver% 20transformative business results


Question 8:

Which two goals can be achieved using a Kubernetes deployment? (Choose two.)

A. Change the container image in a Pod

B. Define different classes of storage

C. Increase the number of replicas of a given Pod

D. Grant an Active Directory user access to a Kubernetes cluster

E. Ensure that only one instance of a Pod will run on every node in a Kubernetes cluster

Correct Answer: AC


Question 9:

Which Kubernetes Service type is invalid?

A. LoadBalancer

B. NodePort

C. InternalName

D. ExternalName

E. ClusterIP

Correct Answer: C

Reference: https://kubernetes.io/docs/concepts/services-networking/service/


Question 10:

List three benefits of Tanzu Mission Control: (Choose three.)

A. Converts your Kubernetes Clusters to ClusterAPI Mode

B. Enhances operational efficiency

C. Strengthens security and compliance

D. Provides CI/CD Pipeline Automation

E. Increases developer agility and productivity

Correct Answer: BCE

Reference: https://tanzu.vmware.com/mission-control


Question 11:

Why do enterprises need Application Modernization?

A. To build new applications is the only way to achieve a modern application

B. To realize the benefits of unstructured data over relational databases

C. The cost of maintaining older applications are too great

D. To migrate all applications to the cloud

Correct Answer: C

Reference: https://www.anblicks.com/blog/key-benefits-of-application-modernization/


Question 12:

Which are three container registries? (Choose three.)

A. Google Container Registry

B. Amazon Container Image Service

C. Docker Hub

D. Open Container Image Registry

E. Harbor

F. VMware Container Registry

Correct Answer: CEF

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-vSphere/7.0/vmware-vsphere-with-tanzu/GUID376FCCD1-7743-4202-ACCA-56F214B6892F.html


Question 13:

Which are three valid ways to specify a Namespace when creating an object in Kubernetes? (Choose three.)

A. Specifying the Namespace in a ConfigMap

B. Specifying the Namespace in the container image for the object provided to “kubectl apply”

C. Specifying the Namespace in the context of the kubectl configuration file

D. Specifying the Namespace as an environment variable

E. Specifying the Namespace in the manifest file for the object provided to “kubectl apply”

F. Using the “–namespace” option when issuing a kubectl command

Correct Answer: BCF

Reference: https://www.vmware.com/topics/glossary/content/kubernetes-namespace


Question 14:

What is the minimum VMware Tanzu Edition that can be used to deploy Tanzu Kubernetes Grid on AWS?

A. Tanzu Advanced

B. Tanzu Enterprise

C. Tanzu Standard

D. Tanzu Basic

Correct Answer: D

Reference: https://vmc.techzone.vmware.com/resource/deploy-tanzu-kubernetes-grid-vmcaws#prerequisites-and-considerations


Question 15:

Which are two cluster management capabilities of Tanzu Mission Control? (Choose two.)

A. Data protection

B. Multi-cloud distributed clusters

C. Cluster migration

D. Data encryption

E. Cluster observability and diagnostic

Correct Answer: AE

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-Tanzu-Mission-Control/services/tanzumc-concepts/ GUID-E2B5BE05-596E-4999-9B21-1CDB875A1BBF.html


Read More →