[PDF and VCE] Free Geekcert Nokia NCS_20022101010 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

100% candidates have passed the Nokia Networks Certification Jan 14,2022 Hotest NCS_20022101010 vce exam by the help of Geekcert pass guaranteed Nokia Networks Certification Hotest NCS_20022101010 free download preparation materials. The Geekcert Nokia PDF and VCEs are the latest and cover every knowledge points of Nokia Networks Certification Newest NCS_20022101010 vce NCSS 2G RA OaM 2.2 certifications. You can try the Q and As for an undeniable success in Newest NCS_20022101010 free download exam.

Geekcert – help you to pass all NCS_20022101010 certification exams! Geekcert – the most professional NCS_20022101010 certification exam practice questions and answers provider. easily pass your NCS_20022101010 exams. just have a try! Geekcert – 100% real NCS_20022101010 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. Geekcert – find all popular NCS_20022101010 exam certification study materials here. our expert team is ready to help you to get your certification easily.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest NCS_20022101010 preparation materials from Nokia Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/ncs_20022101010.html

The following are the NCS_20022101010 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our NCS_20022101010 dumps.If you need to check sample questions of the NCS_20022101010 free dumps, go through the Q and As from NCS_20022101010 dumps below.

Question 1:

How many maximum number of PCUs are in pool?

A. 42.

B. 52.

C. 50.

D. 64.

Correct Answer: C


Question 2:

The interface between BSC and BTS is the?

A. Air interface.

B. A interface.

C. Ater interface.

D. Abis interface.

Correct Answer: D


Question 3:

What does FER stand for?

A. Frame Error Rate

B. Frame Equity Rate

C. Frame Erasure Rate

D. Frame Earlang Rate

Correct Answer: C


Question 4:

Which program block is responsible for hardware alarm collection in BSC?

A. EALSMU.

B. ALARMP.

C. HWALCO.

D. DPALAR.

Correct Answer: C


Question 5:

Define the sequence integrating the A interface:

A. Create Speech Channels, Create MTP, Create SCCP.

B. Create MTP, Create SCCP, Create Speech Channels.

C. Create SCCP, Create MTP, Create Speech Channels.

D. Create Speech Channels, Create SCCP, Create, MTP.

Correct Answer: B


Question 6:

For configuration of cell broadcast messages, which server should be used?

A. SMSC.

B. Cell tick.

C. Standalone BSC server.

D. NetAct Server.

Correct Answer: B


Question 7:

What is Nokia Flexi Zone?

A. NW Capacity solution using small-cell underlay networks.

B. Active Distribution Antennae system.

C. New coming LTE base station controller.

D. Nokia Flexi Zone is a custom LTE radio access solution to be offered to NSS CMCC lead customer.

Correct Answer: A


Question 8:

EDGE can be used to increase the data rates of GPRS to?

A. 21,4 kbit/s per TSL.

B. 42,8 kbit/s per TSL.

C. 57,6 kbit/s per TSL.

D. 69,2 kbit/s per TSL.

Correct Answer: D


Question 9:

The timer for periodic location updating is defined in?

A. BSC.

B. SIM.

C. VLR.

D. HLR.

Correct Answer: A


Question 10:

What is Remote Electrical Tilting (RET) in a BTS site?

A. Remote Electrical Tilting (RET) provides increased efficiency for optimization and minimized site visits, as antenna tilting can be arranged by electric means remotely. 2G Flexi BTS Site Manager can only show the commission RET units, nothing else.

B. Remote Electrical Tilting (RET) provides increased efficiency for optimization and minimized site visits, as antenna tilting can be arranged by electric means remotely. Using the 2G Flexi BTS Site Manager, users can commission the RET devices via GUI.

C. Remote Electrical Tilting (RET) is a technology designed only for Flexi Multiradio BTS Active Antenna System.

D. Remote Electrical Tilting (RET) provides increased efficiency for optimization and minimized site visits, as antenna tilting can be arranged by electric means remotely. This feature does not support BTS configurations in concurrent mode.

Correct Answer: C


Question 11:

Which of the following is NOT a GSM basic service?

A. Asynchronous data transmission for circuit switched with data rate of 9.600 bps.

B. Short message service.

C. Call forwarding.

D. Fax transmission.

Correct Answer: C


Question 12:

Which is the IP based protocol in GPRS network?

A. GTP.

B. UDP.

C. PDCP.

D. SCTP.

Correct Answer: A


Question 13:

What is the protocol used to transfer alarm between BSC and NetAct?

A. X.25.

B. LAPD.

C. Q3.

D. SCTP.

Correct Answer: C


Question 14:

The Nokia Flexi Multiradio 10 Base Station supports:

A. GSM/EDGE, CDMA2000, WCDMA, HSPA and HSPA evolution, LTE TDD/FDD.

B. Supports 3GPP functions and features in 3GPP release 9 and beyond with modules open to Base Station Architecture Initiative (OBSAI) and Common Public Radio Interface (CPRI).

C. Flexi Multiradio 10 Base Station does not support the old legacy network interfaces. It is a true Ethernet-based transport with security BTS solution, synchronization and timing methods based on synchronous Ethernet, timing over packet, and GPS methods.

D. GSM/EDGE, WCDMA, HSPA and HSPA evolution, LTE TDD/FDD, NMP450.

Correct Answer: B


Question 15:

What stack is used for monitoring DAP channels in Dynamic Abis in M5 Nethawk?

A. DAP 16 Kbps.

B. Nokia Abis GPRS.

C. PCU 16 Kbps.

D. Nokia Abis Signaling.

Correct Answer: B


Read More →