[PDF and VCE] Format for Free NS0-101 Dumps With Exam Questions Download

We ensures to provide the most update {keywords} with the most accurate answers. We Network Appliance NACA Certification NS0-101 actual tests are the most complete and authoritative NS0-101 new questions with which one can pass the Network Appliance NACA Certification Jun 14,2022 Hotest NS0-101 free download exam in an easy way. Preparing for Network Appliance NACA Certification Latest NS0-101 vce dumps NetApp Accredited Sales Professional Exam exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest NS0-101 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the NS0-101 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our NS0-101 dumps.The following questions and answers are from the latest NS0-101 free dumps. It will help you understand the validity of the latest NS0-101 dumps.

Question 1:

What are three benefits of consolidating a Windows file serving environment on NetApp? (Choose three.)

A. The number of file servers is reduced.

B. Regulatory compliance is achieved.

C. Administrators can focus on higher value tasks.

D. The need for support from application vendors is reduced.

E. It provides quick recovery and reduced downtime.

Correct Answer: ACE


Question 2:

What are two important features of NetApp RAID-DP? (Choose two.)

A. provides double parity RAID protection against mission critical data loss

B. prevents data loss in the event of a second drive failure without excessive redundancy costs

C. allows mirrored sets of data without parity

D. provides redundancy while containing performance swings during data rebuild

Correct Answer: AB


Question 3:

What is the definition of an RPO?

A. the acceptable amount of data lost during recovery

B. the acceptable length of time it takes to recover

C. the ability to recover from a backup

D. the acceptable length of time it takes to complete a backup

Correct Answer: A


Question 4:

Which three benefits is a customer likely to derive when using the NetApp SnapManager for Exchange solution in their messaging environment? (Choose three.)

A. virus-free email and attachments

B. recovery in minutes

C. classified and categorized email

D. simplified management with automated backups

E. quicker and easier storage provisioning

Correct Answer: BDE


Question 5:

What are three ways a unified platform increases storage efficiency? (Choose three.)

A. simplifies storage management and administration

B. reduces the footprint by providing one system for primary and secondary storage requirements

C. reduces the amount of data to be backed up

D. simplifies the infrastructure by providing a single solution for multiple protocols

E. reduces the time required to complete backups and restores

Correct Answer: ABD


Question 6:

Which publication contains detailed pricing and configuration information on new products introduced by NetApp?

A. product bulletin

B. Tech OnTap newsletter

C. product performance report

D. Spotlight Presentation

Correct Answer: A


Question 7:

What are two ways in which NetApp solutions can help businesses? (Choose two.)

A. by improving business processes

B. by adopting new technology

C. by gaining a competitive advantage

D. by lowering the hardware requirements

Correct Answer: AC


Question 8:

What are three benefits of using NetApp storage to support VMware environments? (Choose three.)

A. cloning of virtual machines with no storage overhead

B. support for compliant storage

C. near instantaneous backup and restore capabilities

D. support for encryption

E. support for all of the storage protocols supported by VMware

Correct Answer: ACE


Question 9:

What NetApp tools can a partner sales representative use to help customers determine overall cost and space savings?

A. Exchange Sizer, Database Sizer, SAP Sizer

B. Martini and ASUP Grab reporting tools

C. Virtual Tape Library Quick Sizing tool

D. Solutions ROI, Storage Consolidation and File Server Consolidation Calculators

Correct Answer: D


Question 10:

Which two benefits does DataFort provide customers? (Choose two.)

A. secure virus scanning

B. transparent data encryption

C. application data integrity

D. deployment with no application changes

E. secure data classification

Correct Answer: BD


Question 11:

When competing in a data center with EMC or HDS, it is imperative that you know and understand the customer environment and requirement. This knowledge helps you ascertain whether or not it is cost effective to pursue the opportunity. In which three situations should you walk away and NOT spend time competing for the “opportunity”? (Choose three.)

A. The opportunity is a large SAN with multiple hosts.

B. The opportunity has native mainframe connectivity requirements.

C. The applications require instantaneous failover with no performance impact.

D. The opportunity requires synchronous replication with a distance greater than 100 kilometers.

E. The opportunity is a large NAS with multiple hosts.

Correct Answer: BCD


Question 12:

Which three customer needs are common in Microsoft SQL Server environments? (Choose three.)

A. high uptime requirements

B. stringent Service Level Agreements

C. consolidating storage for multiple servers

D. adequate staff to manage backups

E. virus protection

Correct Answer: ABC


Question 13:

The NetApp strategy for addressing today\’s Data Management Challenges is based on a portfolio of products. These five strategies are: Store, _____, Retain, Protect, and Succeed.

A. Simplify

B. Manage

C. Grow

D. Expand

Correct Answer: B


Question 14:

Which business value does FlexShare provide?

A. a shared NAS environment

B. a shared SAN environment

C. quality of service for caching

D. quality of service for storage

Correct Answer: D


Question 15:

Which three can serve as data migration tools? (Choose three.)

A. SnapMirror

B. MultiStore

C. SnapRestore

D. Virtual File Manager

E. RelicatorX

Correct Answer: ADE


Read More →

[Newest Version] Free NS0-102 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Network Appliance NACA Certification Newest NS0-102 vce dumps NetApp(ASAP) Accredited Storage Architect Professional exam. We will assist you clear the May 23,2022 Latest NS0-102 exam questions exam with Network Appliance NACA Certification NS0-102 actual tests. We NS0-102 vce are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest NS0-102 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the NS0-102 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our NS0-102 dumps.The following questions and answers are from the latest NS0-102 free dumps. It will help you understand the validity of the latest NS0-102 dumps.

Question 1:

Which statement is true about mixed mode qtrees?

A. A file with UNIX permissions cannot be updated with a Windows ACL.

B. A file can have both UNIX and Windows permissions.

C. A file permission is either UNIX or Windows.

D. Qtree security style is permanent once set.

Correct Answer: C


Question 2:

Appliance Watch integrates with which three thirdparty applications? (Choose three.)

A. HPOpenView

B. Microsoft Operations Manager

C. IBM Tivoli Enterprise

D. CAUnicenter

E. Veritas CommandCentral Storage

Correct Answer: ABC


Question 3:

Which three requirements do NetApp core data storage systems provide to ensure patient health care data is compliant with health care regulations? (Choose three.)

A. archival

B. security

C. disaster recovery

D. high availability

E. high performance

Correct Answer: ABC


Question 4:

What are two features that NetApp DataFort has that Microsoft\’s free EFS does not? (Choose two.)

A. FIPS hardware key security

B. CryptoShred

C. CryptoLock

D. SANuseraware authentication

Correct Answer: AB


Question 5:

Which two statements are true about SnapVault? (Choose two.)

A. EachSnapVault backup transmits all the volume\’s data from the primary to the secondary.

B. Each full backup consumes only the disk space necessary to store changes from the previous backup.

C. The destination for allSnapVault backups requires a primary license.

D. AllSnapVault backups are readable in a file system format.

Correct Answer: BD


Question 6:

What are the three administrative functions of NetApp SnapManager? (Choose three.)

A. Initialize

B. Archive

C. Restore

D. Backup

E. Configure

Correct Answer: CDE


Question 7:

What are the three functions of Protection Manager? (Choose three.)

A. It discovers all systems withNetApp datasets that are not currently backed up.

B. It notifies when backups are full or approaching a predefined threshold.

C. It provides information onSnapMirror and SnapVault relationships.

D. It provides the ability to managethirdparty storage backups.

E. It manages connections to tape drives and performs tape backup jobs.

Correct Answer: ABC


Question 8:

A customer wants to implement a new Microsoft Exchange environment. They have an extensive Ethernet network but no Fibre Channel network in their environment. They want to minimize implementation risk and costs. Which protocol should you recommend to this customer?

A. Fibre Channel

B. NFS

C. iSCSI

D. CIFS

E. Infiniband

Correct Answer: C


Question 9:

Which two NetApp products can be used in a customer\’s existing thirdparty Exchange storage environment? (Choose two.)

A. Single Mailbox Recovery software

B. ReplicatorX

C. SnapManager for Exchange

D. Operations Manager

Correct Answer: AB


Question 10:

An existing CIFS customer is interested in testing iSCSI, FCP and NFS for a new UNIX database application.

Which two unique capabilities differentiate NetApp from its competitors and should be pointed out to this customer? (Choose two.)

A. NetApp supports CIFS, NFS, iSCSI and FCP all on the same controller.

B. NetApp provides the ability to clone an FCP attached database and attach the clone over iSCSI.

C. NetApp ReplicatorX provides the ability to nondisruptively migrate CIFS data to NFS for databases.

D. NetApp supports running databases over CIFS, NFS, iSCSI and FCP.

E. NetApp provides the ability to nondisruptively grow and shrink the storage for an NFS mounted database.

Correct Answer: AB


Question 11:

NetAppstorage is used as a networkmapped drive for a user\’s home directory, and a scheduled Snapshot occurs. Afterwards, the user opens a file named netapp.dat that contains three data blocks: A, B, and C. The user modifies the last block in the file, then saves it as C\’, so that the updated file consists of blocks A, B and C\’. A second Snapshot then occurs.

Which allocated blocks related to netapp.dat are referred to by the second Snapshot?

A. C

B. A, B, C\’

C. A, B, C, C\’

D. C\’

Correct Answer: B


Question 12:

In a consolidated storage environment, which product provides the ability to set levels of priorities for different workloads?

A. FlexCache

B. FlexShare

C. FlexClone

D. FlexVol

Correct Answer: B


Question 13:

Multipath HA Storage provides protection against what three storage faults? (Choose three.)

A. shelf to shelf cable failure

B. shelf IO module failure

C. HBA port failure

D. shelf backplane failure

E. triple disk failure in an aggregate

Correct Answer: ABC


Question 14:

A NetApp NearStore VTL provides _____. (Choose two.)

A. efficient tape creation

B. automatic performance optimization

C. hourly Snapshot creation

D. a destination for Open SystemSnapVault clients

Correct Answer: AB


Question 15:

Which feature of the NearStore VTL solution enables it to useup to 50% fewer physical tapes than other VTLs?

A. shadow tapes

B. tape smart sizing

C. self tuning

D. tape compressor

Correct Answer: B


Read More →

[Latest Version] Easily Pass NS0-153 Exam With Geekcert Updated Network Appliance NS0-153 Preparation Materials

New released Network Appliance official Network Appliance NACA Certification Hotest NS0-153 free download exam question you can download from Geekcert! All new updated questions and answers are real questions from Network Appliance latest actual Network Appliance NACA Certification Jan 14,2022 Newest NS0-153 practice Network Appliance Storege Networking certification exam!

free and latest Geekcert exam questions | all Geekcert latest microsoft, vmware, comptia, cisco,hp ,citrix and some other hot exams practice tests and questions and answers free download! Geekcert certification NS0-153 practice exams. Geekcert – leading provider on all NS0-153 certification real exam practice and test questions and answers.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest NS0-153 preparation materials from Network Appliance Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/NS0-153.html

The following are the NS0-153 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our NS0-153 dumps.Do you what to see some samples before NS0-153 exam? Check the following NS0-153 free dumps or download NS0-153 dumps here.

Question 1:

To export volumes and directories automatically on reboot, include them in the /etc/exports file.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 2:

Which command best displays the statistics for the network interface?

A. netstat

B. ifconfig

C. sysstat

D. ifstat

Correct Answer: D


Question 3:

To configure a storage system as a member of an active directory, the time on the storage system must be synchronized with the time on the Domain Controller.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 4:

A quota target can be defined as_______________.

A. the maximum amount of disk space in a volume.

B. the maximum number of files in a disk.

C. a user, group, or qtree to which a quota is applied.

D. a specific disk space threshold.

Correct Answer: C


Question 5:

Which cfmode is described by the following scenario? All LUNs in the cluster are avilable on al ports in thecluster. Any port on each node can provide access to both local and partner LUNs.

A. single image

B. partner

C. mixed

D. standby

Correct Answer: A


Question 6:

UNIX allow file access based on ___________.

A. GID or UID and UNIX permissions.

B. NT ACLs and UNIX permissions.

C. NT ACLs and SID.

D. GID or UID and ACLs.

Correct Answer: A


Question 7:

If you are receiving RPC timeouts, the following troubleshooting steps would be appropriate:

1) Verify that the RPC is enabled.

2) Verify that the NFS daemons are running.

3) Verify that the correct mount points have been created.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 8:

You have a 1TB volume and a 600GB LUN with 600GB of data written to the LUN. If you take a snapshot copy, will it fail?

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 9:

You receive the following error message:

ISCSI: iswta Authentication failed for initiator xyz;

Which command would you use to troubleshoot the failure?

A. iscsi security delete

B. iscsi security generate

C. iscsi show adapter

D. iscsisecurity show

Correct Answer: D


Question 10:

Which are characteristics of an iSCSI or FCP SAN implementation? (Choose three.)

A. LUNs can be accessed using the iSCSI protocol.

B. LUNs can be accessed using the FCP protocol.

C. A LUN can be converted into a VLD.

D. Block services are associated with an iSCSI or FCP SAN environment.

Correct Answer: ABD


Question 11:

Which option should be used with the nfsstat command to assist in decoding export and mountd errors?

A. nfsstat-d

B. nfsstat-z

C. nfsstat-c

D. nfsstat-t

Correct Answer: A


Question 12:

In Data OnTap 7.2, what are the minimum and maximum LUN sizes on a NetApp storage system using iSCSI and a Microsoft Windows 2003 server, SP1 or later?

A. Minimum 11.5 MB, Maximum 2TB

B. Minimum 21.5 MB, Maximum 2.5TB

C. Minimum 31.5 MB, Maximum 12TB

D. Minimum 41.5 MB, Maximum 2.5TB

Correct Answer: C


Question 13:

What is the process that allows you to make LUNs available to some hosts and unavailable to others?

A. LUN masking

B. LUN hiding

C. LUN grouping

D. LUN cloning

Correct Answer: A


Question 14:

If you are receiving RPC timeouts, the following troubleshooting steps would be appropriate: 1) Verify that the RPC is enabled.

2) Verify that the NFS daemons are running.

3) Verify that the correct mount points have been created.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 15:

NTFS allows file access based on _______.

A. NT ACLs and UNIX permissions.

B. SID and password.

C. NT ACLs and SID.

D. UNIX permissions.

Correct Answer: C


Read More →