Free Sharing Updated 010-150 VCE and PDF Exam Practice Materials

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Linux Essentials May 26,2022 Newest 010-150 QAs Linux Essentials Certificate Exam, version 1.5 exam. We will assist you clear the Newest 010-150 study guide exam with Linux Essentials 010-150 pdf. We 010-150 vce are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 010-150 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 010-150 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 010-150 dumps.Questions and answers from 010-150 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full 010-150 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

Which of the following is a Linux based operating system for use on mobile devices?

A. iOS

B. CentOS

C. Android

D. Debian

Correct Answer: C


Question 2:

Which function does a shell program serve?

A. It provides a graphical environment.

B. It is responsible for establishing a connection to another computer.

C. It receives user commands and executes them.

D. It is responsible for logging a user into the system.

Correct Answer: C


Question 3:

What keyword is missing from the following segment of the shell script?

for i in *; _____

cat $i

done

A. do

B. then

C. enod

D. fi

E. run

Correct Answer: A


Question 4:

Which of the following statements may be used to access the second command line argument to a script?

A. “$ARG2”

B. $1

C. “$2”

D. “$1”

E. \’$2\’

Correct Answer: C


Question 5:

Which of the following commands can be used to extract content from a tar file?

A. tar -xvf

B. tar -vf

C. tar -e

D. tar -c

E. tar v

Correct Answer: A


Question 6:

Which of the following hardware devices links a number of computers together to form an Ethernet LAN?

A. Server

B. Switch

C. Connector

D. Access point

E. Terminal

Correct Answer: B


Question 7:

Which of the following commands are used to view memory usage? (Choose TWO correct answers.)

A. memory

B. top

C. ps

D. free

E. nice

Correct Answer: BD


Question 8:

Which network interface always exists in a Linux system?

A. lo

B. sit0

C. wlan0

D. vlan0

E. eth0

Correct Answer: A


Question 9:

Which statements about the directory /etc/skel are correct? (Choose TWO answers)

A. The personal settings of root are in this directory.

B. The files from the directory are copied to the home directory of the new user when starting the system.

C. The files from the directory are copied to the home directory of a new user when the account is created.

D. The directory contains a default set of configuration files used by the useradd command.

E. The directory contains the global settings for the Linux system.

Correct Answer: CD


Question 10:

Which of the following will change the group that is associated with a file?

A. chmod

B. chmod -w

C. chown

D. ls -g

Correct Answer: C


Read More →