Latest LRP-614 Exam LRP-614 Dumps 100% Free Download

How to pass Newest LRP-614 free download exam easily with less time? We provides the most valid LRP-614 actual tests to boost your success rate in Liferay Certified Professional Developer Mar 23,2022 Newest LRP-614 practice Portal Developer exam. If you are one of the successful candidates with We latest LRP-614 dumps, do not hesitate to share your reviews on our Liferay Certified Professional Developer materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest LRP-614 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the LRP-614 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our LRP-614 dumps.We have sample questions for LRP-614 free dumps. You can download and check the real questions of updated LRP-614 dumps.

Question 1:

A JSR-286 standard portlet extends:

A. LiferayPortlet

B. MVCPortlet

C. GenericPortlet

D. StrutsPortlet

E. Any Java class

Correct Answer: C


Question 2:

Instanceable portlets: (Please select all correct answers.)

A. Have unique preferences perportlet

B. Can be added to a page multiple times

C. Share the same data within the same site

D. Can be displayed in the Control Panel

E. Share the same data on the same page

Correct Answer: AB


Question 3:

To generate remote services with Service Builder:

A. Pass the switch “-Dremote-service=true” to the Ant “build-service” target

B. Set the attribute “remote-service\’\’ to “true” on the “entity” element in service,xml

C. Set the attribute “remote-service” to “true” on the “service-builder” element in service.xml

D. All of the above

Correct Answer: B


Question 4:

Service Builder is able to: (Please select all correct answers.)

A. Generate Hibernate configuration files

B. Generate base implementations of models, services, persistence and basic finders

C. Generate struts-config.xml and tiles-defs.xml

D. Generate web services

Correct Answer: ABD


Question 5:

A hook plugin can extend and override: (Please select all correct answers.)

A. Core portal Struts actions

B. CoreportletStruts actions

C. Portletplugin Struts actions

D. Layout template Struts actions

Correct Answer: AB


Question 6:

An Expando is:

A. A tool for writing newportlets in Liferay

B. A code generator which generates services based on service.xml

C. A service in Liferay which allows you to dynamically define a collection of data

D. A new administrative interface in 6.1

Correct Answer: C


Question 7:

The recommended way to implement code that only runs once to modify columns in the database is with a (n):

A. GlobalStartupAction

B. ServicePreAction

C. UpgradeProcess

D. ServicePostAction

E. VerifyProcess

F. GlobalShutdownAction

Correct Answer: C


Question 8:

The bundled property file that contains settings for a development environment is:

A. portal-ext. properties

B. portal-developer, properties

C. developer, properties

D. None of the above

Correct Answer: B


Question 9:

To customize the User service in a hook plugin, create a class that extends:

A. UserServicelmpI

B. UserServiceBaseImpI

C. UserService

D. UserServiceWrapper

Correct Answer: D


Question 10:

The recommended way to override multiple JSPs in the Documents and Media portlet is to:

A. Create a separate hook plug in for each JSP

B. Create an Ext plugin

C. Create a hook plugin that contains all the JSPs

D. Copy them directly into Liferay

Correct Answer: C


Question 11:

Developing for Liferay requires:

A. IntelliJ

B. Eclipse

C. NetBeans

D. Liferay Developer Studio

E. None of the above

Correct Answer: E


Question 12:

The JavaScript method that executes after each portlet on the page loads is:

A. AUI().ready(fn)

B. Liferay.Portlet.ready(fn)

C. Liferay.on(allPortletsReady\’, fn)

D. None of the above

Correct Answer: B


Question 13:

The Ant target that removes compiled class files from the plugin is:

A. obliterate

B. destroy

C. remove

D. clean

E. reset

F. terminate

Correct Answer: D


Question 14:

Customizations to a theme are made in the folder:

A. _unstyled

B. .styled

C. themes

D. _diffs

E. custom

Correct Answer: D


Question 15:

ThemeDisplay.getUserId() returns a value of -1 for the Guest user.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Read More →