[Newest Version] Free jn0-412 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

How to pass Newest jn0-412 pdf exam easily with less time? We provides the most valid latest jn0-412 dumps to boost your success rate in JNCIS-Cloud Jul 03,2022 Latest jn0-412 vce Cloud, Specialist (JNCIS-Cloud) exam. If you are one of the successful candidates with We jn0-412 vce, do not hesitate to share your reviews on our JNCIS-Cloud materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest jn0-412 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the jn0-412 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our jn0-412 dumps.Free sample questions of jn0-412 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real jn0-412 dumps.

Question 1:

Click the Exhibit button.

The exhibit displays a Contrail analyzer virtual machine\’s console. Which two statements are true in this scenario? (Choose two.)

A. The ping traffic is initiated by a virtual machine with an IP address of 20.0.0.3.

B. The ping traffic is initiated by a virtual machine with an IP address of 20.0.0.4.

C. The Contrail analyzer virtual machine\’s IP address is 10.85.29.11.

D. The Contrail analyzer virtual machine\’s IP address is 20.0.0.4.

Correct Answer: AC


Question 2:

You decide to create only host routes for each of your virtual networks in a project. Each virtual network is sent its correct host prefix. When troubleshooting inter-VN connectivity, using the ping command, the response times out between two virtual networks even though your policies allow for it.

What is the problem in this scenario?

A. The VMs do not have interfaces.

B. Using host routes prevents the default route from being sent.

C. Your VMs have incorrect DNS settings.

D. The IPAM settings are incorrect.

Correct Answer: C


Question 3:

What are two networking components of OpenStack? (Choose two.)

A. Neutron

B. Nova

C. Ironic

D. Barbican

Correct Answer: AB

Reference: https://docs.openstack.org/newton/networking-guide/intro.html


Question 4:

Which two deployment methods does AppFormix support? (Choose two.)

A. Hyper-V

B. VMware

C. OpenStack

D. Xen

Correct Answer: BC

Reference: https://www.juniper.net/documentation/en_US/appformix/topics/concept/appformix-general

requirements.html


Question 5:

Which two statements about SDN and NFV are true? (Choose two.)

A. NFV separates network control and forwarding functions and provides a centralized view of the network.

B. SDN decouples network services from hardware appliances so they can run in software.

C. SDN separates network control and forwarding functions and provides a centralized view of the network.

D. NFV decouples network services from hardware appliances so they can run in software.

Correct Answer: CD

Reference: https://www.sdxcentral.com/networking/nfv/definitions/whats-network-functions-virtualizationnfv/


Question 6:

What are three benefits of implementing an NFV solution? (Choose three.)

A. increased network speed using bandwidth management

B. reduced hardware requirements

C. automated services

D. tenants charged only for what they use

E. isolated switching functions

Correct Answer: ABC


Question 7:

To retrieve attributes of a new virtual machine, with which Contrail component does the OpenStack Nova agent communicate to create a virtual network?

A. Neutron

B. Glance

C. Analytics

D. Control

Correct Answer: A


Question 8:

Prior to installing Contrail, which list of settings must be verified on all participating servers?

A. DHCP is enabled, hostname resolution, and that SSH is enabled

B. time synchronization, hostname resolution, and that FTP is enabled

C. time synchronization, hostname resolution, and that SSH is enabled

D. DHCP is enabled, hostname resolution, and that FTP is enabled

Correct Answer: C

Reference: https://www.juniper.net/documentation/en_US/contrail2.0/information-products/pathway-pages/ getting-started.pdf


Question 9:

Which two statements regarding tags, within the Contrail Security framework, are correct? (Choose two.)

A. RBAC determines which user accounts can modify or remove attached tags.

B. Tags are communicated from the control node to vRouters through route updates.

C. Only the CSPadmin user account can modify or remove attached tags.

D. Tags are communicated from the config node to vRouters through route updates.

Correct Answer: AB


Question 10:

Which two statements are true about AppFormix Heat maps? (Choose two.)

A. AppFormix Heat maps show historical performance at a glance.

B. AppFormix Heat maps show a visual chart of the relationship between hosts and VMs.

C. AppFormix Heat maps show real-time performance at a glance.

D. AppFormix Heat maps show a visual chart of the relationship between control and config nodes.

Correct Answer: BC

Reference: https://www.juniper.net/documentation/en_US/appformix/topics/concept/appformix-heatmap.html


Question 11:

You are asked to change the settings in the AppFormix UI so that compute1\’s status displays “Bad” only when CPU utilization is above 70%.

In which workspace of the AppFormix UI would you perform this task?

A. SLA Settings

B. Notification Settings

C. Plugins

D. Services Settings

Correct Answer: A


Question 12:

Which SDN solution allows the control plane to remain on legacy hardware as a stop-gap measure until you are ready to replace the current hardware?

A. SDN using NVGRE

B. SDN as an overlay

C. SDN using an API

D. open SDN

Correct Answer: B


Question 13:

Which type of query is generated by the curl http://:8081/analytics/uves/vrouters command?

A. SSL

B. REST

C. SQL

D. XML

Correct Answer: B


Question 14:

What is AppFormix used for in Contrail?

A. to deploy an underlay fabric

B. to create VNFs

C. to analyze network performance

D. to secure application traffic

Correct Answer: B


Question 15:

Which two statements are true about Generic Device Operations? (Choose two.)

A. Generic Device Operations execute multiple commands on multiple devices.

B. Generic Device Operations are executed using the REST API.

C. Generic Device Operations are executed using Ansible.

D. Generic Device Operations execute a single command on multiple devices.

Correct Answer: CD

Reference: https://www.juniper.net/documentation/en_US/contrail19/topics/task/configuration/genericdevice-operational-commands.html


Read More →