[PDF and VCE] Free Geekcert Isilon 100-045 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

As a leading IT exam study material provider, Geekcert not only provides you the Jan 15,2022 Latest 100-045 study guide exam questions and answers but also the most comprehensive knowledge of the whole Isilon-Certification Latest 100-045 pdf dumps Isilon Certified Storage Professional certifications. We provide our users with the most accurate Hotest 100-045 vce Isilon Certified Storage Professional study material about the Isilon-Certification Newest 100-045 vce dumps exam and the guarantee of pass. We assist you to get well prepared for Isilon-Certification Latest 100-045 vce certification which is regarded valuable the IT sector.

Geekcert – 100% real 100-045 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. 100-045 certification – 100-045 certifications. Geekcert – 100% real 100-045 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. Geekcert – clear all your 100-045 certification exams with Geekcert study guide. 100% pass rate and money back guarantee.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 100-045 preparation materials from Isilon Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/100-045.html

The following are the 100-045 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 100-045 dumps.We have sample questions for 100-045 free dumps. You can download and check the real questions of updated 100-045 dumps.

Question 1:

Which of the following directory services is not supported by an Isilon cluster? (Choose 1)

A. Active Directory

B. LDAP

C. NIS

D. NIS

E. All are supported.

Correct Answer: D


Question 2:

What is the maximum number of nodes supported by an Isilon cluster? (Choose 1)

A. 48

B. 64

C. 96

D. 128

E. 144

Correct Answer: E


Question 3:

When should a cluster implement a firmware update? (Choose 1) A. Never

B. After every OneFS update

C. Whenever a new firmware version is released

D. Only when directed to by Isilon Support

Correct Answer: D


Question 4:

Which features are supported when using an Isilon cluster as a virtualization datastore? (Choose 3)

A. Dynamic IP addressing

B. SmartStoreIQ

C. SmartConnect Advanced

D. NFS failover

E. SMB failover

Correct Answer: ACD


Question 5:

An Isilon cluster automatically mirrors files of a certain size or smaller. What is that file size? (Choose 1)

A. 8 KB

B. 64 KB

C. 128 KB

D. 256 KB

E. 512 KB

Correct Answer: C


Question 6:

What is the correct command to use for modifying file pools? (Choose 1)

A. isi smartpools filepools –FilepoolName action

B. There are no isi commands for file pools, so the web administration interface should be used.

C. The isi commands are very difficult to learn, so the web administration interface should be used.

D. isi sp fp –FilepoolName action

Correct Answer: B


Question 7:

What is the maximum size of an NFS datastore that can be used for virtualization on an Isilon cluster? (Choose 1)

A. 100 GB

B. 32 TB

C. 600 TB

D. 15 PB

Correct Answer: D


Question 8:

You have a cluster that has three disk pools and has global namespace acceleration (GNA) enabled. How can you configure which disk pools benefit from GNA? (Choose 1)

A. You can\’t. GNA is enabled for all disk pools and is cannot be configured beyond that.

B. You do not need any additional configuration. GNA is only applied to a single disk pool within a cluster.

C. You can configure the SSD strategies settings to avoid one or more disk pools.

D. Before you enable GNA, you can select to which disk pool GNA settings apply.

Correct Answer: C


Question 9:

What is the minimum number of storage nodes needed to implement N 2 protection to an Isilon cluster so that the cluster stays in read/write mode if two nodes fail? (Choose 1)

A. 1

B. 3

C. 5

D. 7

E. 9

Correct Answer: C


Question 10:

How many NAS heads can an Isilon cluster support? (Choose 1)

A. 1

B. 2

C. 4

D. None. Isilon cluster do not use NAS heads.

Correct Answer: D


Question 11:

Why would you configure an expiration policy for snapshots? (Choose 1)

A. To automatically delete snapshots

B. To manually delete snapshots

C. To configure reminders for snapshot deletions

D. Snapshots do not have expiration policies

Correct Answer: A


Question 12:

What is the default block size used by the OneFS file system? (Choose 1)

A. 4 KB

B. 8 KB

C. 16 KB

D. 128 KB

Correct Answer: B


Question 13:

Which file access protocols are enabled by default in an Isilon cluster? (Choose 2)

A. SMB

B. CIFS

C. NFS

D. HTTP

E. FTP

Correct Answer: AC


Question 14:

In an N M protection level, increasing the cluster protection level also increases what? (Choose 2.)

A. The number of clients that can connect to the cluster.

B. The amount of space consumed by parity or error correction code increases.

C. The number of drives or nodes or both nodes and drives that can fail.

D. The number of nodes needed for quorum is increased by one.

Correct Answer: BC


Question 15:

You update a cluster from OneFS 6.0 to OneFS 6.5. The cluster is a member of an LDAP domain. After the upgrade is complete, you check the LDAP settings, but find that LDAP is not configured on the cluster. What happened? (Choose 1)

A. You misconfigured the upgrade, and must retry to upgrade the cluster.

B. LDAP standards have changed, so you must rejoin the LDAP domain.

C. The cluster has changed how it implements LDAP, so you must rejoin the LDAP domain.

D. You must run the isi ldap upgrade command.

E. The cluster now only supports Legacy LDAP.

Correct Answer: C


Read More →