Free Providing Geekcert IIBA CBAP VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

One of my colleague recommend me that Geekcert IIBA Certifications Jan 15,2022 Hotest CBAP study guide dumps are effective and helpful. Thank goodness I followed up with him and choose Geekcert as my assistance on my IIBA Certifications Newest CBAP pdf Cetified business analysis professional (CBAP) appliaction certification exam! I passed my IIBA IIBA Certifications Hotest CBAP study guide exam very easily. I was lucky, all my questions in the exams were from my IIBA IIBA Certifications Latest CBAP exam questions dumps.

Geekcert – our goal is to help all candidates pass their CBAP exams and get their certifications in their first attempt. money back guarantee. Geekcert CBAP dumps free download. Geekcert latest CBAP test questions and answers. 100% high quality and accuracy. pass your CBAP exam in 1 day with Geekcert. Geekcert CBAP exam certification prep online course training.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest CBAP preparation materials from IIBA Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/CBAP.html

The following are the CBAP free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our CBAP dumps.Real questions from CBAP free dumps. Download demo of CBAP dumps to check the validity.

Question 1:

What is the term used to describe the cost of the solution after the solution has been implemented in production by a vendor?

A. Total ownership costing

B. Lifecycle maintenance fees

C. Sustainability fees

D. Total cost of ownership

Correct Answer: D


Question 2:

Enterprise analysis creates just five outputs.

Which one of the following is an output of the enterprise analysis tasks?

A. Assumptions and constraints

B. Stakeholder concerns

C. Solution performance assessment

D. Solution approach

Correct Answer: D


Question 3:

All of the following stakeholders participate in the prioritization of requirements except for which one?

A. Implementation subject matter expert

B. Project team

C. Domain subject matter expert

D. Project manager

Correct Answer: B


Question 4:

What plan will describe the stakeholder groups, communication needs, and the level of formality that is appropriate for the requirements?

A. Requirements management plan

B. Project management plan

C. Scope management plan

D. Business analysis communication plan

Correct Answer: D


Question 5:

You are the business analyst for your organization. Management has asked that you create a method to store the project requirements including those under development, under review, and the requirements which have been approved.

What is management asking you to create?

A. A change management system

B. A repository

C. A project scope statement

D. A requirements register

Correct Answer: B


Question 6:

You are working with Terry on the conduct stakeholder analysis task as part of the business analysis duties in your company. Terry wants to know why it\’s so important to identify stakeholders so early in the business analysis duties.

Which one of the following statements best addresses the need to identify the stakeholders early on in the business analysis duties?

A. It\’s important to identify the stakeholders so the business analyst knows who to report to.

B. It\’s important to identify the stakeholders so the business analyst knows who to bill for the project.

C. It\’s important to identify the stakeholder so the business analyst can help ensure the timely delivery of the requirements deliverables.

D. It\’s important to identify the stakeholders so the stakeholders know who the business analyst is.

Correct Answer: C


Question 7:

Nancy has asked you to trace a particular requirement for her.

What does \’to trace a requirement\’ mean?

A. Tracing a requirement means to look at a requirement and the others to which it is related. It links risk, cost, quality, and scope elements to stakeholder and solution requirements to other artifacts created by the team and to solution components.

B. Tracing a requirement means to look at a requirement and the others to which it is related. It links business requirements to stakeholder and solution requirements to other artifacts created by the team and to solution components.

C. Tracing a requirement means to look at a requirement and the others to which it is related. It links business requirements to components in the project\’s work breakdown structure.

D. Tracing a requirement means to track a requirements from its first identification all the way to its completion to see what issues, risks, costs, quality, and defects have surrounded the requirement

Correct Answer: B


Question 8:

Ben is the business analyst for his organization. Ben is currently working on a solution to improve a laser printer. He has taken the laser printer apart, identified each component, and documented each component\’s purpose.

What type of requirements organization is Ben doing in this scenario?

A. Process modeling

B. Data modeling

C. Functional decomposition

D. Scope modeling

Correct Answer: C


Question 9:

Wanda is the business analyst for her organization and she is currently working on the specify and model requirements process. One of the elements of this process is the documentation of the textual requirements.

Wanda must describe the capabilities of the solution, any conditions that must exist for the requirements to operate, and what third component of the textual requirement?

A. Any constraints that may prevent the solution from fulfilling the requirement

B. Write in the active voice

C. Describe a situation or problem

D. Express only one requirement at a time

Correct Answer: A


Question 10:

The business analysis approach generally defines all of the following attributes except for which one?

A. Requirements for solutions acceptance

B. Deliverables

C. Team roles

D. Analysis technique

Correct Answer: A


Question 11:

You are the business analyst for your organization and are creating the solution scope definition.

Which of the following should be included in the solution scope definition?

A. Business case

B. Technical dependencies

C. Elicitation techniques

D. Organization readiness assessment

Correct Answer: B


Question 12:

One of the processes within requirements analysis is to prioritize requirements.

As a business analyst why would you ever want to prioritize requirements?

A. You may need to determine the cost of each requirement.

B. You may need to determine the schedule for each requirement.

C. You may need to determine which requirements are most critical so the analysis and implementation efforts focus on the most critical requirements.

D. You may need to determine which requirements are most critical so additional risk analysis can be completed on those requirements.

Correct Answer: C


Question 13:

You are the business analyst for your organization. Management wants you to prioritize the identified requirements by the requirements that have the highest likelihood of success.

Why would management want you to prioritize the requirements with this factor even though some of the requirements may be difficult to implement?

A. They want a fast return on investment.

B. They want to show early success in the implementation to the project stakeholders.

C. They don\’t understand the requirements.

D. They want to avoid penalties or fines due to a pending law.

Correct Answer: B


Question 14:

You are creating the solution scope for an identified problem in your organization. You are working with several stakeholders during this process including the domain subject matter expert, the implementation subject matter expert, the project manager, and the sponsor.

Which of these stakeholders will be responsible for writing the project scope?

A. Domain subject matter expert

B. Business analyst

C. Project manager

D. Sponsor

Correct Answer: C


Question 15:

You need to identify assumptions as part of the assessment of capability gaps.

Which of the following is an example of an assumption?

A. The project manager believes that her project team members can program in COBOL.

B. All vendors must have security clearance.

C. The software must be compatible with the current operating system.

D. The risk in the project must be quantified.

Correct Answer: A


Read More →