c2010-653 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your IBM Certified Associate Application Developer c2010-653 Fundamentals of IBM TRIRIGA Application Platform V3.2.1 Application Development exam. We will assist you clear the c2010-653 exam with IBM Certified Associate Application Developer c2010-653 new questions. We c2010-653 vce are the most comprehensive ones.

Visit our site to get more c2010-653 Q and As:https://www.brainitdump.com/C2010-653.html (47 QAs Dumps)
Question 1:

A custom section action can call what type of workflow?

A. System

B. Subflow

C. Synchronous

D. Asynchronous

Correct Answer: D


Question 2:

Which statement is true about a trigger action workflow task?

A. It can be used to call a scheduled event.

B. It cannot be used to trigger a self transition action.

C. It cannot be used to trigger an action in the null state.

D. It can be used to perform an action on multiple records.

Correct Answer: A


Question 3:

What are two managed objects within the Administration Console?

A. Data Modeler

B. Agent Manager

C. Cache Manager

D. Report Manager

E. Event Scheduler

Correct Answer: BC


Question 4:

What is/are the number of navigation level(s) allowed for an item of type Quick link?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 4

Correct Answer: D


Question 5:

Which two statements are true about System Geography?

A. There is no impact on data a user can access.

B. It is for reporting purposes only.

C. It is not related to the geography hierarchy.

D. It allows data to be filtered based on the user\’s geography.

E. It may be combined with System Organization to provide a dual filter of data the user can access.

Correct Answer: DE


Question 6:

What is the purpose of the special value $$today$$ in a field filter?

A. it will filter based upon the current date

B. it will filter based upon the last 24 hours

C. it will filter based upon the day of the week

D. it will filter based upon the date the query was created

Correct Answer: A


Question 7:

A business object has multiple forms, and on one of them a locator field needs to be set to Required. Which tool is used to accomplish this?

A. Form Builder

B. Data Modeler

C. Data Integrator

D. Workflow Builder

Correct Answer: A


Question 8:

Which statement is true about the State Transition Family when adding a new business object (BO) to a module, and this new BO is not the base BO?

A. The BO automatically starts out with a blank state transition family.

B. The BO automatically starts out with a copy of the base BO\’s state transition family.

C. The BO automatically starts out with a copy of the state transition family from the BO that was modified last.

D. The BO automatically starts out with a copy of the state transition from the BO that was modified last that is within the same module.

Correct Answer: B


Question 9:

After making changes to a portal, what actions are required for the user to see the changes?

A. clear the browser cache

B. sign out and sign back in

C. bounce the application server

D. clear the application cache from the admin console

Correct Answer: B


Question 10:

Which statement is true regarding an onChange event?

A. It cannot pop up another form.

B. It cannot pop up a query result.

C. It cannot trigger a state family action.

D. It cannot create a permanent association.

Correct Answer: C


Question 11:

Which tool is used to create a module?

A. Form Builder

B. Data Modeler

C. Portal Builder

D. Report Manager

Correct Answer: B


Question 12:

When a retired workflow is added to an Object Migration package, what is the expected result when importing it to another environment?

A. It will be skipped on import.

B. It will be removed on upload.

C. It will be imported in a retired state.

D. It will be imported into whatever state the workflow exists in the target environment.

Correct Answer: C


Question 13:

When creating a new business object (BO), selecting the Show Single Tab option will cause what condition to be true?

A. Records created from this BO will be displayed on forms that only show a single tab.

B. Records created from this BO will be displayed by themselves in new tabs on existing forms.

C. Records created from this BO will be displayed by themselves in separate tabs on new forms.

D. Records created from this BO will be displayed on a new form, which is automatically generated for the BO.

Correct Answer: A


Question 14:

After publishing a business object, which file should be reviewed for possible errors and/or warnings during the publishing process?

A. error.log

B. server.log

C. security.log

D. systemTests.log

Correct Answer: B


Question 15:

Records have been created with a field called cstExeptionUsedLI, and some have a value of Days Away From Work. The client has decided they want the list updated with new values and to also remove from the list Days Away From Work.

How does this affect the record?

A. The record\’s list field will come up blank, the record should be updated again providing a value from the list.

B. The system will not allow the removal of Days Away From Work since there is a record that is using that value.

C. It does not affect the record; the record will continue to use the previous list values, and it can never use the new values for auditing purposes.

D. It does not affect the record; the record will still have Days Away From Work as its list field value, and it can also use the new values in the list.

Correct Answer: D


Visit our site to get more c2010-653 Q and As:https://www.brainitdump.com/C2010-653.html (47 QAs Dumps)… Read More →