Free Sharing Updated C1000-124 VCE and PDF Exam Practice Materials

How to pass Latest C1000-124 QAs exam easily with less time? We provides the most valid C1000-124 vce to boost your success rate in IBM Certified Advocate Apr 18,2022 Newest C1000-124 vce IBM Cloud Advocate v1 exam. If you are one of the successful candidates with We C1000-124 dumps, do not hesitate to share your reviews on our IBM Certified Advocate materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C1000-124 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the C1000-124 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C1000-124 dumps.If you need to check sample questions of the C1000-124 free dumps, go through the Q and As from C1000-124 dumps below.

Question 1:

According to NIST, what are the five essential characteristics of the cloud?

A. On-demand self-service, broad network access, resource pooling, rapid elasticity, and measured service

B. Networks, firewalls, storage, applications, and services

C. Platform as a service, bring your own software license, ability to reply applications over the internet, software as a service, and private network

D. On-demand network access, dedicated pool of computing resources, direct attached storage, rapid provisioning, and self service

Correct Answer: A


Question 2:

Power Systems Virtual Servers on IBM Cloud supports which two operating systems? (Choose two.)

A. Windows Server

B. IBM

C. VMware ESX

D. z/OS

E. AIX

Correct Answer: BE


Question 3:

What is a resource group in IBM Cloud?

A. Application resources that have been placed in the same zone

B. A container for resources to which access privileges can be assigned

C. A set of provisioned services labeled with the same tag

D. A group of resources that can be created on demand using a Teraform script

Correct Answer: D


Question 4:

What is Salesforce?

A. A full stack cloud platform that spans public, private, and hybrid environments

B. A Software-as-a-Service offering that focuses on client relationship management

C. Enterprise software and applications for ERP, CRM, HR, and Finance running in the cloud

D. A flexible cloud platform for building, testing, deploying, and managing Microsoft- and Linux-based applications

Correct Answer: B


Question 5:

How can cloud computing make a real difference to a customer\’s business?

A. Cloud delivers predictable monthly CAPEX charges which allow many businesses to more easily manage their IT budgets based on known costs and their changing compute demand

B. Cloud environments offer high availability by default meaning that migration to cloud will immediately solve any issues the business has had with application downtime

C. Cloud makes it possible for businesses to greatly decrease the time from decision to value by enabling the ability to experiment, learn, and fail fast, without large amounts of upfront capital

D. Cloud vendors sell annual hardware hosting contracts to tens of thousands of customers and can discount heavily due to economies of scale meaning cloud is inexpensive

Correct Answer: A


Question 6:

As part of a VPC, what do Access Control Lists provide?

A. Subnet level firewall capabilities

B. Ability to restrict user access by role

C. Ability to prevent DDoS attacks

D. Governance for privileged access

Correct Answer: A


Question 7:

What is a virtual private cloud?

A. A collection of public virtual machines built on private single tenant hardware

B. A secure, isolated private cloud hosted within a public cloud

C. A collection of private bare metal servers, running single tenant virtual machines

D. A secure, isolated, private cloud hosted on premises

Correct Answer: B


Question 8:

Which advantages are provided by IBM Cloud\’s databases?

A. Makes more accurate predictions, automate decisions and processes

B. Easily connect applications and data across multiple clouds

C. High availability, enhanced security, and flexible, scalable performance

D. Easily analyze data and build machine learning models

Correct Answer: C


Question 9:

Which factor motivates companies to increasingly adopt the use of the cloud, transforming their environments at the same time reducing the size of legacy systems and reducing costs?

A. Virtual servers can be migrated between dedicated hosts based on workload requirements

B. All public cloud resources can be freely accessed by every member all the time

C. A full on premises service stack that enables highly available, redundant, and isolated client solutions

D. The power, scalability, flexibility, and pay-as-you-go economics of the cloud

Correct Answer: D


Question 10:

What describes IBM Event Streams?

A. It is used to connect different applications and have event trigger actions between applications

B. It enables a fast message provisioning capability in the cloud

C. It enables the extension of enterprise messaging to the cloud

D. It is a high throughput message bus built with Apache Kafka

Correct Answer: D


Question 11:

When building a solution that requires an intelligent search service that will deliver specific answers to questions while also serving up an entire document for exploration, which IBM Cloud service should be used?

A. Knowledge Catalog

B. Watson Discovery

C. Knowledge Studio

D. Watson Explorer

Correct Answer: B


Question 12:

What are containers?

A. Independent units deployed in networking spaces that are logically separated segments

B. A control group that can be run anywhere, desktop, traditional IT, or the cloud

C. An executable unit of software in which application code is packaged

D. A security group that provides security at the instance level such as VSIs

Correct Answer: C


Question 13:

What makes it possible to run multiple virtual machines on a bare metal server?

A. Disk

B. Cores

C. Virtualization

D. Memory

Correct Answer: C


Question 14:

What is required before creating and using toolchains that contain certain tool integrations?

A. A Continuous Delivery service

B. The Creator role permissions

C. A Kubernetes cluster

D. A container repository

Correct Answer: A


Question 15:

What is an example of a cloud native application?

A. An application developed using an IBM Cloud hosted integrated development environment and deployed to production on a locally hosted virtual machine

B. A software platform available exclusively on IBM Cloud

C. A containerized application that is deployed on an orchestrated platform

D. A Windows application designed to run both on IBM Cloud and on locally hosted environments

Correct Answer: A


Read More →