[Latest Version] Easily Pass HPE6-A82 Exam With Updated HPE6-A82 Preparation Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your HPE6-A82 exam! Get yourself well prepared for the HPE Sales Certified HPE6-A82 HPE Sales Certified – Aruba Products and Solutions exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update HPE6-A82 new questions. With We latest HPE6-A82 actual tests, you’ll pass the HPE Sales Certified HPE6-A82 HPE Sales Certified – Aruba Products and Solutions exam in an easy way

Visit our site to get more HPE6-A82 Q and As:https://www.brainitdump.com/hpe6-a82.html (60 QAs Dumps)
Question 1:

Refer to the exhibit.

Where will the guests browser be redirected during a captive portal login attempt?

A. The redirect will time out and fail to resolve.

B. The captive portal page hosted on Aruba Central in the cloud.

C. The captive portal page hosted on the Aruba controller.

D. The captive portal page hosted on ClearPass.

Correct Answer: B


Question 2:

An organization has configured guest self-registration with internal sponsorship.

Which options can be configured to send guest users their credentials outside of the initial login web-page? (Choose two.)

A. Configure a Simple Mail Transport Protocol (SMTP) server in ClearPass Policy Manager administration.

B. Configure a Simple Mail Transport Protocol (SMTP) server in ClearPass Guest administration.

C. Configure a Short Message Service (SMS) Gateway in ClearPass Policy Manager administration.

D. Configure a Short Message Service (SMS) Gateway under ClearPass Guest configuration.

E. Configure the self-registration page for the guest to receive a Simple Mail Transport Protocol (SMTP) receipt.

Correct Answer: AE

Reference: https://www.arubanetworks.com/techdocs/ClearPass/6.7/Guest/PDFs/Guest_User_Guide.pdf


Question 3:

When ClearPass is communicating with external context servers, which connection protocol is typically used?

A. FTP over SSH

B. REST APIs over HTTPS

C. SOAP and XML

D. YAML

Correct Answer: C


Question 4:

ClearPass receives fingerprinting profile data for a client device that is based on MAC OUI, NMAP, DHCP, and OnGuard. Which fingerprint or fingerprints are used?

A. NMAP because it is actively obtained

B. The last fingerprint gathered

C. OnGuard because it is application based

D. All fingerprints are applied

Correct Answer: A

Reference: https://www.catelsys.eu/images/Catelsys/images/2017/04/0-Notices-ClearPass_Policy_Manager_User_Guide-1.pdf


Question 5:

Refer to the exhibit.

What does Search Base Dn do when joining an Active Directory domain? (Choose two.)

A. validates the connection details entered in the Connection Details

B. searches for the Base DN (Distinguished Name) based on what was typed in the field

C. sets the starting point in the directory tree for the Base DN (Distinguished Name) search

D. updates the Base DN (Distinguished Name) in Active Directory if no match is found

E. runs an Active Directory query that returns all results along with any matching the entered Base DN (Distinguished Name)

Correct Answer: AC

Reference: https://www.arubanetworks.com/techdocs/ClearPass/6.8/Aruba_DeployGd_HTML/Content/LDAP and SQL Auth Sources/LDAP_Auth_Source.htm


Question 6:

What is the purpose of service rules in ClearPass?

A. selects the Enforcement Profiles used in a service

B. selects the Service to process a request

C. selects the Authentication Source for the client

D. selects the Posture Policy used with OnGuard

Correct Answer: C


Question 7:

What is a function of the posture token in ClearPass OnGuard? (Choose two.)

A. Identifies clients that are not security compliant.

B. Initiates the Auto-Remediation process.

C. Indicates the Health Status of the Client.

D. Denies access to unhealthy clients.

E. Controls access to network resources.

Correct Answer: CD

Reference: https://docplayer.net/18755148-Clearpass-onguard-configuration-guide.html (3)


Question 8:

Which ClearPass feature assesses endpoint context and client device type?

A. Profiling

B. Captive Portal

C. Onboard

D. Posture

Correct Answer: A

Reference: https://www.arubanetworks.com/techdocs/ClearPass/6.7/Aruba_DeployGd_HTML/Content/About ClearPass/About_ClearPass.htm


Question 9:

When should a role mapping policy be used in an 802.1x service with Active Directory as the authentication source?

A. When you want to match Active Directory attributes directly to an enforcement policy.

B. When you want to match Active Directory attributes to an Aruba firewall role on an Aruba Network Access Device.

C. When you want to translate and combine Active Directory attributes into ClearPass roles.

D. When you want to enable attributes as roles directly without combining multiple attributes.

Correct Answer: A


Question 10:

What is a good collector type used for ClearPass to discover devices with static IP addresses?

A. DHCP Collectors

B. ClearPass Air Monitors

C. Active Collectors

D. Network Functions

Correct Answer: D

Reference: https://www.arubanetworks.com/techdocs/ClearPass/6.7/PolicyManager/Content/CPPM_UserGuide/PolicyProfile/Collectors.htm


Question 11:

When is it appropriate to use the built-in Local user database in ClearPass?

A. In a public-facing guest network environment where the guests are prompted to self-register.

B. In small-business environments where the user accounts rarely change and new accounts are uncommon.

C. In a hospitality deployment for guest accounts created and managed by staff.

D. In a large campus environment where Students and Contractors account for 35.000 entries that change weekly.

Correct Answer: D

Reference: https://www.arubanetworks.com/techdocs/ArubaOS_61/ArubaOS_61_CLI/local-userdb.htm


Question 12:

Refer to the exhibit.

When creating a new ClearPass Service, the [Time Source] has been added as an authorization source. What time source is ClearPass referencing?

A. the ClearPass server where Insight Master has been enabled

B. the local clock of the ClearPass server doing the authentication

C. the local time setting found on the authenticating client machine

D. the NTP (Network Time Protocol) source indicated in the Cluster settings

Correct Answer: C


Question 13:

What is an effect of the Cache Timeout setting on the authentication source settings for Active Directory?

A. ClearPass will validate the user credentials, then, for the duration of the cache, ClearPass will just fetch account attributes.

B. The Cache Timeout is designed to reduce the amount of traffic between ClearPass and the A/D server by caching the attributes.

C. ClearPass will validate the user credentials on the first attempt, then will always fetch the account attributes.

D. The Cache Timeout is designed to reduce the amount of traffic between ClearPass and the A/D server by caching the credentials.

Correct Answer: B

Reference: https://community.arubanetworks.com/blogs/arunkumar1/2020/10/20/what-is-the-difference-between-authentication-cache-timeout-and-machine-authentication-cache-timeout


Question 14:

Refer to the exhibit.

Which user authentication request will match the service rules of the Policy Service shown?

A. a wireless user connection would fail because of miss-configured service rules

B. a wireless user connected to any SSID named “CORP”

C. a wireless user connecting to any SSID on an Aruba Controller

D. a wireless user connecting to an Aruba IAP on the SSID “CORP”

Correct Answer: D


Question 15:

What is the significance of using the [Allow ALL MAC AUTH] as an Authentication Method for Guests?

A. Client attempts will fail without an additional Authentication method applied.

B. All clients with unknown endpoints will be granted guest access regardless of authorization.

C. All clients with known endpoints will be granted guest access regardless of authorization.

D. This removes the reliance on the known or unknown status for MAC authentication.

Correct Answer: D

Reference: https://www.arubanetworks.com/techdocs/Instant_83_WebHelp/Content/Instant_UG/Authentication/AuthenticationMethods.htm


Visit our site to get more HPE6-A82 Q and As:https://www.brainitdump.com/hpe6-a82.html (60 QAs Dumps)… Read More →

[Newest Version] Free Geekcert HP HPE2-E68 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

HP HPE Sales Certified Newest HPE2-E68 vce exam is very popular in IT certification field, many Latest HPE2-E68 vce dumps Introduction to Selling HPE Solutions candidates choose to take the HPE Sales Certified Hotest HPE2-E68 vce dumps exam and get the certifications. There are many resource online offering the HP Newest HPE2-E68 exam questions exam preparation materials, we conclude that Geekcert can help you pass your test easily with HP Hotest HPE2-E68 exam questions exam questions. Choose Geekcert to get your HP HPE Sales Certified Jan 15,2022 Hotest HPE2-E68 QAs certification.

Geekcert – most reliable and professional HPE2-E68 certification exam material provider. real latest, easily pass. Geekcert- hottest HPE2-E68 certification practice questions and answers. help candidates get well prepared for their HPE2-E68 certification exams. pass HPE2-E68 exams with Geekcert exam files. Geekcert the most professional it certification exam preparation guide. help you to pass all your HPE2-E68 certification easily.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE2-E68 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/hpe2-e68.html

The following are the HPE2-E68 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE2-E68 dumps.Questions and answers from HPE2-E68 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full HPE2-E68 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

Which HPE product provides flash-based block storage to the LAN?

A. HPE MSA 242.

B. HPE StoreOnce 3000/5000.

C. HPE StoreEasy 3000.

D. HPE D6000.

Correct Answer: B


Question 2:

A budget-conscious SMB customer wants a shared storage solution for all of its unstructured data. What is the ideal type of storage architecture for this client?

A. NAS

B. SAN

C. DAS

D. LTO

Correct Answer: B


Question 3:

What is one benefit of the Aruba Mobile First infrastructure for SMB customers?

A. It features only unmanaged switches, which makes deployments faster and less challenging.

B. it automatically denies BYOD devices network access, which increases 1 security.

C. It uses a single, unified architecture, which improves manageability.

D. It provides a catalog of SaaS applications to mobile users, which is ideal for SMBs who need cloud computing.

Correct Answer: D


Question 4:

What is one secondary storage use case for SMBs?

A. providing backend storage for SQL databases.

B. archiving data to meet regulatory requirements.

C. sharing files used by multiple employees.

D. storing images used in workflow operations.

Correct Answer: D


Question 5:

How can HPE ProLiant servers help customers to reduce IT costs?

A. by providing up to 3 times more compute capacity than competitive systems.

B. by including a built-in HPE proprietary virtualization layer that enables customers to virtualize more quickly.

C. by supporting cartridges optimized for different workloads that customers can easily replace if their needs change.

D. by providing an out-of-the-boy Software as a Service (SaaS) service portal.

Correct Answer: A


Question 6:

For customers, what is an advantage of utilizing Ethernet storage solutions?

A. Ethernet is tar faster and more reliable than Fibre Channel solutions.

B. The Ethernet storage solution can mix HDDs and SSDs. which is not allowed with Fibre Channel solutions.

C. The customer\’s IT personnel will not have to acquire specialized skills to deploy the storage network.

D. Ethernet is a made-for-storage technology that is exclusively used in storage solutions.

Correct Answer: C


Question 7:

A customer needs a solution to manage BYOD devices and differentiate them from enterprise devices. Which solution meets this customer\’s needs?

A. Aruba Services Mobility Controller

B. Aruba Airwave

C. Aruba Central

D. Aruba ClearPass

Correct Answer: A


Question 8:

A customer is interesting in using Aruba Central to manage the company\’s Aruba APs. Where will the Aruba Central manager be located?

A. at the IT edge of the customer\’s enterprise

B. in the datacenter of the customer\’s enterprise

C. in the HPE public cloud

D. at each site within the customer\’s enterprise

Correct Answer: C


Question 9:

What is the length for the limited warranty for HPE OfficeConnect switches?

A. 190 days.

B. 30 days.

C. 5 years.

D. lifetime of product.

Correct Answer: A


Question 10:

What is a feature of fully managed HPE OfficeConnect Switches?

A. They support backplane stacking, so one switch can manage the entire stack.

B. They allow full control over all ports and offer multiple configuration options.

C. They can be managed by either Aruba Central or Airwave.

D. Any one device can manage all others through SNMP management features.

Correct Answer: C


Question 11:

Which type of environment is an ideal fit for unmanaged switches?

A. a medium-sized company that requires a modular switch that enforces port authentication

B. an SMB office with one subnet and a combimation of workstations and VoIP phones

C. a training lab consisting of a mixture of Windows 7 and Windows 10 workstations

D. an SMB that needs a core switch that will be used for connecting devices and routing them

Correct Answer: A


Question 12:

What is the target market for HPE OneView?

A. mid-sized and enterprise businesses of over 500 employees that want a simpler and faster way to manage and deploy infrastructure within the datacenter

B. a small-sized business that want HPE support professionals to help manage and deploy assets within the datacenter

C. mid-sized and enterprise businesses of over 1,000 employees looking for a software- defined storage solution

D. a small-sized business of under 100 employees that want to incorporate cloud resources in addition to their on-premises datacenter

Correct Answer: C


Question 13:

An IT services provider is considering Aruba Central to offer greater value to their customers. Which type of consumption model would this allow them to offer?

A. Platform as a Service (PaaS).

B. Infrastructure as a Service (laaS).

C. Identity as a Service (IDaaS).

D. Networking as a Service (NaaS).

Correct Answer: C


Question 14:

What is a key benefit for an HPE partner when selling HPE IT Support Services?

A. increases revenue because customers upgrade their infrastructure more frequently.

B. prevents customers from moving to private cloud solutions.

C. allows the partner to bill the customer on a variable cost structure.

D. allows the partner to position themself as a trusted advisor.

Correct Answer: A


Question 15:

A customer needs 24×7 support and to have a guarantee that the hardware is operational within six hours after a call is opened. Which support package meets the needs of this customer?

A. HPE Foundation Care 24×7.

B. HPE Proactive Care 24×7.

C. HPE Enhanced Escalation Care.

D. HPE Foundation Care Call to Repair 6hr CTR.

Correct Answer: B


Read More →