[PDF and VCE] Format for Free dea-1tt4 Dumps With Exam Questions Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your dea-1tt4 exam! Get yourself well prepared for the Dell Certifications dea-1tt4 Information Storage and Management v4 exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update dea-1tt4 pdf. With We latest dea-1tt4 new questions, you’ll pass the Dell Certifications dea-1tt4 Information Storage and Management v4 exam exam in an easy way

Visit our site to get more dea-1tt4 Q and As:https://www.thriamdigitomation.com/dea-1tt4.html (117 QAs Dumps)
Question 1:

What is an accurate statement about Governance?

A. Restrict access to certain users

B. Ensure removal of security risks

C. Authorize policy-making decisions

D. Demonstrate adherence to polices

Correct Answer: C


Question 2:

Which exhibit represents a Type 1 hypervisor?

A.

B.

C.

D.

Correct Answer: A


Question 3:

An Ethernet switch has eight ports and all ports must be operational for 24 hours, from Monday through Friday. However, a failure of Port4 occurs as follows:

?Monday = 8 PM to 9 PM ?Wednesday 7 PM to 9 PM ?Thursday = 6 AM to 9 AM ?Saturday = 4 PM to 7 PM

What is the MTTR of Port 4?

A. 2 hours

B. 3 hours

C. 28 hours

D. 38 hours

Correct Answer: A


Question 4:

What accurately describes an iSCSI HBA?

A. Performs both iSCSI and TCP/IP processing

B. Requires CPU cycles for TCP/IP processing

C. Requires a software adapter with built-in functionality

D. Enables transmission of data through iSCSI tunneling

Correct Answer: A

Reference: https://www.dell.com/downloads/global/power/ps4q09-20090419-McConnell.pdf


Question 5:

What is a key advantage of cloning a virtual machine (VM)?

A. Ability to run new VMs simultaneously with the same IP address.

B. Reduces the time required to create multiple copies of a VM.

C. Improves the performance of an existing VM and new VMs.

D. Eliminates the need to create multiple snapshots for a VM.

Correct Answer: B


Question 6:

A company is using an intrusion detection and prevention system (IDPS) to scan and analyze intrusion events. Which IDPS technique uses a database that contains known attack patterns?

A. Role-based

B. Profile-based

C. Signature-based

D. Anomaly-based

Correct Answer: C

Reference: https://pdfs.semanticscholar.org/e874/32283e90da5bceb3b17550570ec3a210f43c.pdf


Question 7:

What is a benefit of link aggregation?

A. Optimizes fabric performance by distributing network traffic across ISLs.

B. Improves ISL utilization by increasing the network traffic on a specific ISL.

C. Yields a higher throughput by combining two parallel ISLs into a single physical ISL.

D. Saves bandwidth by restricting traffic to a specific potentially congested ISL.

Correct Answer: A

Reference: https://www.mycloudwiki.com/san/fc-san-topologies/


Question 8:

In a compute-based storage area network (SAN), what is a function of the metadata manager?

A. Holds cluster-wide mapping information and load balancing in a compute-based SAN.

B. Performs the I/O operations on the local storage of a compute system as requested by a client.

C. Provides an interface to the software-defined storage controller.

D. Controls all data read and write operations in a compute-based SAN.

Correct Answer: A


Question 9:

Why is it important for organizations to store, protect, and manage their data?

A. Reduce the amount of data to be replicated, migrated, and backed up.

B. Rapidly develop and deploy modern applications for business improvement.

C. Develop new business opportunities by leveraging existing data.

D. Reduce the complexity in managing the data center environment.

Correct Answer: C


Question 10:

A Fibre Channel switch has eight ports and all ports must be operational 24?. However, a failure of Port 5 occurs on a particular week as follows:

?Monday = 11 AM to 12 PM ?Thursday = 7 AM to 11 AM ?Saturday = 11 AM to 1 PM

What is the availability of Port 5 in that week?

A. 93%

B. 94.1%

C. 95.8%

D. 97%

Correct Answer: C


Question 11:

Which Dell EMC product is a hyper-scale storage infrastructure that provides universal accessibility with support for object and HDFS?

A. ViPR Controller

B. PowerMax

C. Isilon

D. Elastic Cloud Storage

Correct Answer: D

Reference: https://www.google.com/url?

sa=tandrct=jandq=andesrc=sandsource=webandcd=10andved=2ahUKEwibs5yDjablAhVCzBoKHbc6AhgQFjAJegQIAx ACandurl=https://www.dell.com/community/s/vjauj58549/attachments% 2Fvjauj58549/solutions-ch%

2F516/1/h13999-hadoop-ecs-data-services- wp.pdfandusg=AOvVaw1jTgO2qHQLxapR5zvgXWpH


Question 12:

Which cloud deployment model allows provisioning of a cloud infrastructure only for use by a single organization having multiple consumers?

A. Public cloud

B. Multi-cloud

C. Hybrid cloud

D. Private cloud

Correct Answer: D

Reference: https://www.paranet.com/blog/bid/128265/The-Four-Types-of-Cloud-Computing-Models


Question 13:

A company plans to deploy a new application in their environment. The new application requires 2 TB of storage space. During peak workloads, the application is expected to generate 4500 IOPS with a typical I/ O size of 4 KB. The capacity of each available disk drive is 250 GB. In addition, the maximum number of IOPS a drive can perform at with a 70% utilization is 90 IOPS.

What is the minimum number of disk drives needed to meet the application\’s capacity and performance requirements for a RAID 0 configuration?

A. 8

B. 40

C. 50

D. 70

Correct Answer: D

Reference: https://www.dell.com/community/Student-Discussions/E10-001-Exam-Question-Query/td- p/7099780


Question 14:

Which technology decouples the OS, applications, and user state from a physical compute system?

A. Application virtualization

B. Storage virtualization

C. Thin client virtualization

D. Desktop virtualization

Correct Answer: D


Question 15:

What is a function of the metadata service in an object-based storage device (OSD)?

A. Generates the file system namespace from the file contents.

B. Manages both physical and logical disks on which the user data is stored.

C. Manages the storage space for all remote clients.

D. Maintains the object IDs and file system namespace mappings.

Correct Answer: D


Visit our site to get more dea-1tt4 Q and As:https://www.thriamdigitomation.com/dea-1tt4.html (117 QAs Dumps)… Read More →