[PDF and VCE] Free Share 300-215 PDF Exam Preparation Materials with Geekcert Real Exam Questions

This is a note. Please give me your attention if you are preparing for your Cisco Latest 300-215 pdf exam. It is really a tough task to pass CyberOps Professional Latest 300-215 free download exam. However, Geekcert will help you on that with the most comprehensive PDF and VCEs of the latest CyberOps Professional Jan 15,2022 Latest 300-215 QAs exam questions, covering each and every aspect of CyberOps Professional Newest 300-215 free download Conducting Forensic Analysis and Incident Response Using Cisco Technologies for CyberOps (CBRFIR) exam curriculum.

Geekcert 300-215 certification dumps : oracle, ibm and many more. Geekcert – help all candidates pass the 300-215 certification exams easily. 300-215 study circle – a 300-215 certification exam preparation blog Geekcert exam preparation study materials. how to pass the 300-215 exam | a study guide for those Geekcert candidates.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 300-215 preparation materials from Cisco Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/300-215.html

The following are the 300-215 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 300-215 dumps.Real questions from 300-215 free dumps. Download demo of 300-215 dumps to check the validity.

Question 1:

A security team is discussing lessons learned and suggesting process changes after a security breach incident. During the incident, members of the security team failed to report the abnormal system activity due to a high project workload. Additionally, when the incident was identified, the response took six hours due to management being unavailable to provide the approvals needed. Which two steps will prevent these issues from occurring in the future? (Choose two.)

A. Introduce a priority rating for incident response workloads.

B. Provide phishing awareness training for the fill security team.

C. Conduct a risk audit of the incident response workflow.

D. Create an executive team delegation plan.

E. Automate security alert timeframes with escalation triggers.

Correct Answer: AE


Question 2:

An engineer is investigating a ticket from the accounting department in which a user discovered an unexpected application on their workstation. Several alerts are seen from the intrusion detection system of unknown outgoing internet traffic from this workstation. The engineer also notices a degraded processing capability, which complicates the analysis process. Which two actions should the engineer take? (Choose two.)

A. Restore to a system recovery point.

B. Replace the faulty CPU.

C. Disconnect from the network.

D. Format the workstation drives.

E. Take an image of the workstation.

Correct Answer: AE


Question 3:

Refer to the exhibit. A network engineer is analyzing a Wireshark file to determine the HTTP request that caused the initial Ursnif banking Trojan binary to download. Which filter did the engineer apply to sort the Wireshark traffic logs?

A. http.request.un matches

B. tls.handshake.type ==1

C. tcp.port eq 25

D. tcp.window_size ==0

Correct Answer: B

Reference:

https://www.malware-traffic-analysis.net/2018/11/08/index.html

https://unit42.paloaltonetworks.com/wireshark-tutorial-examining-ursnif-infections/


Question 4:

What is a concern for gathering forensics evidence in public cloud environments?

A. High Cost: Cloud service providers typically charge high fees for allowing cloud forensics.

B. Configuration: Implementing security zones and proper network segmentation.

C. Timeliness: Gathering forensics evidence from cloud service providers typically requires substantial time.

D. Multitenancy: Evidence gathering must avoid exposure of data from other tenants.

Correct Answer: D

Reference: https://www.researchgate.net/publication/307871954_About_Cloud_Forensics_Challenges_and_Solutions


Question 5:

What is the transmogrify anti-forensics technique?

A. hiding a section of a malicious file in unused areas of a file

B. sending malicious files over a public network by encapsulation

C. concealing malicious files in ordinary or unsuspecting places

D. changing the file header of a malicious file to another file type

Correct Answer: D

Reference: https://www.csoonline.com/article/2122329/the-rise-of-anti-forensics.html#:~:text=Transmogrify is similarly wise to,a file from, say, .


Question 6:

What is the steganography anti-forensics technique?

A. hiding a section of a malicious file in unused areas of a file

B. changing the file header of a malicious file to another file type

C. sending malicious files over a public network by encapsulation

D. concealing malicious files in ordinary or unsuspecting places

Correct Answer: A

https://blog.eccouncil.org/6-anti-forensic-techniques-that-every-cyber-investigator-dreads/


Question 7:

Refer to the exhibit. An engineer is analyzing a .LNK (shortcut) file recently received as an email attachment and blocked by email security as suspicious. What is the next step an engineer should take?

A. Delete the suspicious email with the attachment as the file is a shortcut extension and does not represent any threat.

B. Upload the file to a virus checking engine to compare with well-known viruses as the file is a virus disguised as a legitimate extension.

C. Quarantine the file within the endpoint antivirus solution as the file is a ransomware which will encrypt the documents of a victim.

D. Open the file in a sandbox environment for further behavioral analysis as the file contains a malicious script that runs on execution.

Correct Answer: D


Question 8:

An investigator is analyzing an attack in which malicious files were loaded on the network and were undetected. Several of the images received during the attack include repetitive patterns. Which anti-forensic technique was used?

A. spoofing

B. obfuscation

C. tunneling

D. steganography

Correct Answer: D

Reference: https://doi.org/10.5120/1398-1887 https://www.carbonblack.com/blog/steganography-in-the-modern-attack-landscape/


Question 9:

A security team detected an above-average amount of inbound tcp/135 connection attempts from unidentified senders. The security team is responding based on their incident response playbook. Which two elements are part of the eradication phase for this incident? (Choose two.)

A. anti-malware software

B. data and workload isolation

C. centralized user management

D. intrusion prevention system

E. enterprise block listing solution

Correct Answer: CD


Question 10:

Which tool conducts memory analysis?

A. MemDump

B. Sysinternals Autoruns

C. Volatility

D. Memoryze

Correct Answer: C

Reference: https://resources.infosecinstitute.com/topic/memory-forensics-and-analysis-using-volatility/


Question 11:

Refer to the exhibit. What is the IOC threat and URL in this STIX JSON snippet?

A. malware; `http://x4z9arb.cn/4712/\’

B. malware; x4z9arb backdoor

C. x4z9arb backdoor; http://x4z9arb.cn/4712/

D. malware; malware–162d917e-766f-4611-b5d6-652791454fca

E. stix; `http://x4z9arb.cn/4712/\’

Correct Answer: D


Question 12:

Over the last year, an organization\’s HR department has accessed data from its legal department on the last day of each month to create a monthly activity report. An engineer is analyzing suspicious activity alerted by a threat intelligence platform that an authorized user in the HR department has accessed legal data daily for the last week. The engineer pulled the network data from the legal department\’s shared folders and discovered above average-size data dumps. Which threat actor is implied from these artifacts?

A. privilege escalation

B. internal user errors

C. malicious insider

D. external exfiltration

Correct Answer: C


Question 13:

A website administrator has an output of an FTP session that runs nightly to download and unzip files to a local staging server. The download includes thousands of files, and the manual process used to find how many files failed to download is time-consuming. The administrator is working on a PowerShell script that will parse a log file and summarize how many files were successfully downloaded versus ones that failed. Which script will read the contents of the file one line at a time and return a collection of objects?

A. Get-Content-Folder \\Server\FTPFolder\Logfiles\ftpfiles.log | Show-From “ERROR”, “SUCCESS”

B. Get-Content –ifmatch \\Server\FTPFolder\Logfiles\ftpfiles.log | Copy-Marked “ERROR”, “SUCCESS”

C. Get-Content –Directory \\Server\FTPFolder\Logfiles\ftpfiles.log | Export-Result “ERROR”, “SUCCESS”

D. Get-Content –Path \\Server\FTPFolder\Logfiles\ftpfiles.log | Select-String “ERROR”, “SUCCESS”

Correct Answer: D


Question 14:

Refer to the exhibit. An engineer is analyzing a TCP stream in a Wireshark after a suspicious email with a URL. What should be determined about the SMB traffic from this stream?

A. It is redirecting to a malicious phishing website,

B. It is exploiting redirect vulnerability C. It is requesting authentication on the user site.

D. It is sharing access to files and printers.

Correct Answer: B


Question 15:

What is the goal of an incident response plan?

A. to identify critical systems and resources in an organization

B. to ensure systems are in place to prevent an attack

C. to determine security weaknesses and recommend solutions

D. to contain an attack and prevent it from spreading

Correct Answer: D

Reference: https://www.forcepoint.com/cyber-edu/incident-response


Read More →