[Newest Version] Easily Pass 050-733 Exam with Updated Real 050-733 Exam Materials

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your CLA Certification Mar 23,2022 Newest 050-733 vce SUSE Certified Linux Administrator 12 exam. We will assist you clear the Hotest 050-733 pdf exam with CLA Certification 050-733 vce. We 050-733 practice tests are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 050-733 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 050-733 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 050-733 dumps.Do you what to see some samples before 050-733 exam? Check the following 050-733 free dumps or download 050-733 dumps here.

Question 1:

When you connect to an ssh server with your ssh client, the public key of the server is compared to the keys stored in a file on the client computer. Which file is this?

A. ~/.ssh/id_dsa.pub

B. ~/.ssh/id_rsa.pub

C. ~/.ssh/known_hosts

D. ~/.ssh/authorized_keys

Correct Answer: C


Question 2:

Which commands can be used if you do not find the desired information in a manual page, or find no manual page at all for a program?

A. sos program

B. info program

C. help program

D. wiki program

Correct Answer: B


Question 3:

What is the difference between the /dev/st0 and /dev/nst0 devices?

A. /dev/st0 is the first SCSI CD burner; /dev/nst0 refers to the CDROM drive.

B. /dev/st0 is the first tape drive; /dev/nst0 refers to the same tape drive in non-rewinding mode.

C. /dev/st0 is the first serial console; /dev/nst0 refers to the same serial console as a block device.

D. /dev/st0 is the first SCSI hard drive; /dev/nst0 refers to the same SCSI hard drive in read-only mode.

Correct Answer: B


Question 4:

In which file is the name resolution configured?

A. /etc/dns.conf

B. /etc/resolv.conf

C. /etc/HOSTNAME

D. /etc/nameservers

E. /etc/sysconfig/network/dns

Correct Answer: B


Question 5:

Which file system type supports ACLs without a special mount option?

A. ext2

B. ext3

C. XFS

D. ReiserFS

Correct Answer: C


Question 6:

What is the correct syntax for mounting the second partition of the first SCSI hard disk?

A. mount /mnt /dev/hda2

B. mount /dev/hda2 /mnt

C. mount /dev/sdb1 /mnt

D. mount /mnt /dev/sdb1

E. mount /dev/sda2 /mnt

F. mount /mnt /dev/sda2

Correct Answer: E


Question 7:

What does the following command do? tar -czvf /tmp/backup.tgz /etc/HOSTNAME

A. It extracts the /etc/HOSTNAME file from the /tmp/backup.tgz archive.

B. It includes the /etc/HOSTNAME file in the newly created /tmp/backup.tgz archive.

C. It produces an error message because the options are in the wrong sequence.

D. It displays a line similar to the following, but otherwise does nothing: -rw-r–r– root/root 23 2005- 03-11

14:20 etc/HOSTNAME

Correct Answer: B


Question 8:

Which statement regarding symbolic links is true? (Choose 2.)

A. A symbolic link can point to a file on a different file system.

B. A symbolic link and the file it points to share the same inode.

C. If you delete the symbolic link, the original file is deleted as well.

D. If you delete the original file, the symbolic link points to a non-existing file.

E. With a symbolic link, you cannot see directly that it is a link.

Correct Answer: AD


Question 9:

What is the name of the file containing the initramfs?

A. /

B. /boot/initrd

C. /boot/ramfs

D. /sbin/vmram

E. /boot/vmram

F. /sbin/linuxramfs

Correct Answer: B


Question 10:

You would like to run command2 only if command1 did not complete successfully.

Which command accomplishes this task?

A. command1 ;; command2

B. command1 || command2

C. command1 >> command2

D. command1 andand command2

Correct Answer: B


Question 11:

Which statements about the Linux boot process are correct? (Choose 3.)

A. The BIOS starts the kernel.

B. The initrd decompresses itself.

C. The kernel looks for and mounts the initrd.

D. The boot manager starts the init process.

E. linuxrc loads the modules to mount the root file system.

F. The boot manager loads the kernel and initrd into the memory.

Correct Answer: CEF


Question 12:

Which group name is stored in /etc/passwd?

A. Primary group

B. Effective group

C. Secondary group

D. No group name is stored there.

Correct Answer: A


Question 13:

You want to use the ip command to set a new address for your network device eth0. It is a standard class C network. The broadcast address and network route should be set accordingly. Which command is correct?

A. ip address set 192.168.0.10/24 dev eth0

B. ip address add 192.168.0.10/24 dev eth0

C. ip addr add 192.168.0.10/24 dev eth0 brd

D. ip addr add eth0 192.168.0.10/24 eth0 broadcast 192.168.255.255

Correct Answer: C


Question 14:

Which protocol is used to send messages by the ping command?

A. NTP

B. FTP

C. TCP

D. ICMP

E. HTTP

F. LDAP

Correct Answer: D


Question 15:

What is the output of the echo \’$HOME\’ command when user geeko (home directory /home/geeko) enters it at the bash shell prompt?

A. geeko

B. $HOME

C. /home/geeko

D. $HOME: No such file or directory

Correct Answer: B


Read More →