Free Providing 156-215.80 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your CCSA R80 Latest 156-215.80 vce Check Point Certified Security Administrator exam. We will assist you clear the Apr 26,2022 Hotest 156-215.80 QAs exam with CCSA R80 156-215.80 new questions. We 156-215.80 exam questions are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 156-215.80 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 156-215.80 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 156-215.80 dumps.Although questions are from 156-215.80 free dumps, the validity and accuracy of the 156-215.80 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

Customer\’s R80 management server needs to be upgraded to R80.10. What is the best upgrade method when the management server is not connected to the Internet?

A. Export R80 configuration, clean install R80.10 and import the configuration

B. CPUSE online upgrade

C. CPUSE offline upgrade

D. SmartUpdate upgrade

Correct Answer: C


Question 2:

Which path below is available only when CoreXL is enabled?

A. Slow path

B. Firewall path

C. Medium path

D. Accelerated path

Correct Answer: C


Question 3:

Which of the following describes how Threat Extraction functions?

A. Detect threats and provides a detailed report of discovered threats

B. Proactively detects threats

C. Delivers file with original content

D. Delivers PDF versions of original files with active content removed

Correct Answer: B


Question 4:

The SmartEvent R80 Web application for real-time event monitoring is called:

A. SmartView Monitor

B. SmartEventWeb

C. There is no Web application for SmartEvent

D. SmartView

Correct Answer: B


Question 5:

When using Monitored circuit VRRP, what is a priority delta?

A. When an interface fails the priority changes to the priority delta

B. When an interface fails the delta claims the priority

C. When an interface fails the priority delta is subtracted from the priority

D. When an interface fails the priority delta decides if the other interfaces takes over

Correct Answer: C

Reference: https://sc1.checkpoint.com/documents/R76/CP_R76_Gaia_WebAdmin/87911.htm


Question 6:

Which of the following is NOT an option to calculate the traffic direction?

A. Incoming

B. Internal

C. External

D. Outgoing

Correct Answer: D


Question 7:

When an encrypted packet is decrypted, where does this happen?

A. Security policy

B. Inbound chain

C. Outbound chain

D. Decryption is not supported

Correct Answer: A


Question 8:

You have successfully backed up your Check Point configurations without the OS information. What command would you use to restore this backup?

A. restore_backup

B. import backup

C. cp_merge

D. migrate import

Correct Answer: A

Reference: https://supportcenter.checkpoint.com/supportcenter/portal?eventSubmit_doGoviewsolutiondetails=andsolutionid=sk54100#1.1.1


Question 9:

What is the best sync method in the ClusterXL deployment?

A. Use 1 cluster 1st sync

B. Use 1 dedicated sync interface

C. Use 3 clusters 1st sync 2nd sync 3rd sync

D. Use 2 clusters 1st sync 2nd sync

Correct Answer: B


Question 10:

Can multiple administrators connect to a Security Management Server at the same time?

A. No, only one can be connected

B. Yes, all administrators can modify a network object at the same time

C. Yes, every administrator has their own username, and works in a session that is independent of other administrators

D. Yes, but only one has the right to write

Correct Answer: C

Reference: https://sc1.checkpoint.com/documents/R80/CP_R80_SecMGMT/html_frameset.htm?topic=documents/R80/CP_R80_SecMGMT/124265


Question 11:

What Identity Agent allows packet tagging and computer authentication?

A. Endpoint Security Client

B. Full Agent

C. Light Agent

D. System Agent

Correct Answer: B

Reference: https://sc1.checkpoint.com/documents/R77/CP_R77_IdentityAwareness_WebAdminGuide/html_frameset.htm?topic=documents/R77/CP_R77_IdentityAwareness_WebAdminGuide/62838


Question 12:

You noticed that CPU cores on the Security Gateway are usually 100% utilized and many packets were dropped. You don\’t have a budget to perform a hardware upgrade at this time. To optimize drops you decide to use Priority Queues and fully enable Dynamic Dispatcher. How can you enable them?

A. fw ctl multik dynamic_dispatching on

B. fw ctl multik dynamic_dispatching set_mode 9 C. fw ctl multik set_mode 9

D. fw ctl miltik pq enable

Correct Answer: A


Question 13:

What is the SOLR database for?

A. Used for full text search and enables powerful matching capabilities

B. Writes data to the database and full text search

C. Serves GUI responsible to transfer request to the DLE server

D. Enables powerful matching capabilities and writes data to the database

Correct Answer: A

Reference: https://en.wikipedia.org/wiki/Apache_Solr


Question 14:

Which of the following commands is used to monitor cluster members?

A. cphaprob state

B. cphaprob status

C. cphaprob

D. cluster state

Correct Answer: A

Reference: https://sc1.checkpoint.com/documents/R76/CP_R76_ClusterXL_AdminGuide/7298.htm


Question 15:

Fill in the blank: Service blades must be attached to a ______________.

A. Security Gateway

B. Management container

C. Management server

D. Security Gateway container

Correct Answer: A

Reference: https://supportcenter.checkpoint.com/supportcenter/portal?eventSubmit_doGoviewsolutiondetails=andsolutionid=sk80840


Read More →