Free Sharing Updated 1Y0-340 VCE and PDF Exam Practice Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest 1Y0-340 vce exam! Get yourself well prepared for the CCP-N Latest 1Y0-340 vce Analyzing Citrix NetScaler Advanced Topics: Security, Management, and Optimization exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1Y0-340 dumps. With We latest 1Y0-340 practice tests, you’ll pass the CCP-N Jun 27,2022 Latest 1Y0-340 QAs Analyzing Citrix NetScaler Advanced Topics: Security, Management, and Optimization exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Y0-340 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Y0-340 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Y0-340 dumps.Questions and answers from 1Y0-340 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full 1Y0-340 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

A Citrix Engineer needs to write a regular expression to treat the URL www.citrix.com as a literal string. Which regular expression can the engineer use?

A. www$.citrix$.com

B. [www\]. [citrix\]. [com\]

C. www .citrix .com

D. www\.citrix\.com

Correct Answer: B


Question 2:

A Citrix Engineer needs to ensure that clients always receive a fresh answer from the integrated cache for positive responses (response of 200). Which two settings can the engineer configure to make sure that clients receive a fresh response when it is needed? (Choose two.)

A. –flashCache NO

B. –pollEveryTime YES

C. –prefetch YES

D. –quickAbortSize

Correct Answer: AB


Question 3:

When the NetScaler marks a client connection as “non-trackable”, the default behavior of the NetScaler without making any change to the HTTP Profile is to ______. (Choose the correct option to complete the sentence.)

A. proxy the connection to the target.

B. proxy the connection to the client.

C. track the connection.

D. drop the connection.

Correct Answer: D


Question 4:

Scenario: A Citrix Engineer has migrated an application to NetScaler to secure it from application layer attacks. The engineer receives a complaint that the application is timing out while users are actively accessing the page. Those users are forced to reestablish the connection.

What can be the cause of this issue?

A. The maximum session lifetime is NOT configured.

B. The session time out is configured to a low value.

C. The application is configured with a low session timeout.

D. The maximum session lifetime is less than the session timeout.

Correct Answer: B


Question 5:

Which three options can be used to specify the destination of an HTTP Callout? (Choose three.)

A. Load balancing Virtual server

B. Global server load balancing Virtual server

C. NetScaler Gateway Virtual server

D. Content switching Virtual server

E. Cache redirection Virtual server

Correct Answer: ADE


Question 6:

A Citrix Engineer needs to implement Application Firewall to prevent the following tampering and vulnerabilities:

-If web server does NOT send a field to the user, the check should NOT allow the user to add that field and return data in the field.

-If a field is a read-only or hidden field, the check verifies that data has NOT changed.

-If a field is a list box or radio button field, the check verifies that data in the response corresponds to one of the values in that field.

Which security check can the engineer enable to meet this requirement?

A. Field Formats

B. Form Field Consistency

C. HTML Cross-Site Scripting

D. CSRF Form Tagging

Correct Answer: B


Question 7:

A Citrix Engineer has correctly installed and configured the NetScaler Web Logging (NSWL) client but has noticed that logs are NOT being updated. What could be causing this issue?

A. The TCP port 3011 is NOT open between the NSWL client and NetScaler.

B. The NSWL client executable is NOT running on the client.

C. The NSWL buffer is full on the NetScaler.

D. An NSIP is missing in the log.conf file

Correct Answer: D


Question 8:

Scenario: A Citrix Engineer has deployed Front-end Optimization on NetScaler. Below is the snippet of the content before and after optimization. Before Optimization:

After Optimization:

Which optimization technique has been applied to the content?

A. CSS Minify

B. CSS Combine

C. CSS Move to Head Tag

D. CSS Make Inline

Correct Answer: D


Question 9:

Scenario: A Citrix Engineer needs to configure the Application Firewall to do a credit card check using the command-line interface (CLI) and configure the profile to obscure the credit card number. Which parameter will the engineer add in the CLI to encrypt the credit card numbers in the logs?

A. -creditCardAction BLOCK

B. -creditCardMaxAllowed

C. -creditCardXOut ON

D. -doSecureCreditCardLogging ON

Correct Answer: D


Question 10:

A Citrix Engineer has received the following message after setting up Application Firewall in Learning mode.

August 28 6 03:14:27 XXX.0.0.2.08/28/2017:03:14:27 GMT VPXExtProd01 0- PPE-0: default GUI CMD_EXECUTED 1670370 0: User CitrixAdmin- Remote_ip XXX.19.XXX.XXX-Command “show appfw learningdata

WebPub_vs_af_1 startURL”- Status “ERROR: Communication error with aslearn”

What can the engineer perform to resolve the issue?

A. Reinstall the Application Firewall license.

B. Reboot the NetScaler appliance.

C. Disable the Application Firewall feature.

D. Delete the Profile database and restart the aslearn process.

Correct Answer: B


Question 11:

Which requirement must be addressed to implement the IP Reputation feature on a NetScaler MPX appliance?

A. The NetScaler appliance must be able to connect to api.bcti.brightcloud.com on port 443.

B. The NetScaler appliance must be able to connect to wiprep-rtu.s3-us-west- 2.amazonaws.com on port 80.

C. The NetScaler appliance must be able to connect to api.bcss.brightcloud.com on port 80.

D. The NetScaler appliance must be able to connect to wiprep-rtu.s3-us-west- 2.amazonaws.com on port 443.

Correct Answer: A


Question 12:

Which Markup Language is used along with NITRO API to create a StyleBook?

A. YAML

B. GML

C. XML

D. HTML

Correct Answer: A


Question 13:

Scenario: A Citrix Engineer has configured Security Insight on NetScaler Management and Analytics System (NMAS) with Firmware version 12.0.41.16 to monitor the Application Firewall.

The NetScaler ADC is running version 12.0.51.24 using Enterprise License with Application Firewall only License. However, after enabling Security insight, the engineer is NOT able to see any data under security insight.

What is causing this issue?

A. NetScaler should have a Standard License.

B. The NMAS version should be higher or equivalent to the NetScaler version.

C. NetScaler should have a Platinum license.

D. NMAS should be on Platinum license.

Correct Answer: B


Question 14:

A Citrix Engineer needs to configure NetScaler Management and Analytics System (NMAS) in their network to retain network reporting data, events, audit logs, and task logs for 20 days. Which settings can the engineer configure to meet the requirement?

A. System Prune Settings

B. System Backup Settings

C. Instance Backup Settings

D. Syslog Prune Settings

Correct Answer: A


Question 15:

Scenario: A Citrix Engineer has configured a Denial-of-Service (DoS) protection on the NetScaler and found that client TCP connections are failing. After taking a packet trace, the engineer notices that the first packet was dropped and that the NetScaler terminated the connection due to DoS protection being enabled.

What step can the engineer take to resolve the client connection failure?

A. Enable the SYN COOKIE mechanism.

B. Enable Denial-of-Service TCP connections.

C. Disable the SYN COOKIE mechanism.

D. Change the services from TCP to HTTP.

Correct Answer: A


Read More →