[PDF and VCE] Free HPE6-A70 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest HPE6-A70 vce exam! Get yourself well prepared for the Aruba ACMA Latest HPE6-A70 study guide Aruba Certified Mobility Associate Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update HPE6-A70 exam questions. With We latest HPE6-A70 dumps, you’ll pass the Aruba ACMA Apr 29,2022 Hotest HPE6-A70 pdf Aruba Certified Mobility Associate Exam exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE6-A70 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the HPE6-A70 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE6-A70 dumps.The following questions and answers are from the latest HPE6-A70 free dumps. It will help you understand the validity of the latest HPE6-A70 dumps.

Question 1:

Refer to the exhibit.

Network administrators need to set up a WLAN that uses WPA2 encryption and authenticates users with a preshared key (PSK) that is the same for all users. Administrators do not see where they should specify the option for the preshared

key.

What should the administrators do?

A. Click Personal in the slide bar.

B. Click the icon in the Authentication server section

C. Return to the first page in the wizard and select the guest option

D. Configure an L3 authentication profile after the WLAN wizard is complete

Correct Answer: A


Question 2:

Refer to the exhibit.

The exhibit shows output from a Mobility Master (MM) dashboard. What is a valid reason for the administrator to click the akamai square under applications?

A. to create filter rules in order to control wireless user access to this application

B. to download a report about the usage of this application over time

C. to see more details about this application, such as a list of aggregated sessions

D. to see the break down for only roles, destinations, WLANs and devices that use this application

Correct Answer: D


Question 3:

What is a requirement for the Dashboard > Traffic Analysis window on the Aruba Mobility Master (MM) to show data?

A. Airmatch and ClientMatch must be enabled.

B. The solution must have active PEFNG licenses.

C. Firewall policies must include application filtering rules.

D. WLANs must use the decrypt-tunnel forwarding option.

Correct Answer: B


Question 4:

How can network administrators upgrade AirMatch on an Aruba Mobility Master (MM)?

A. Upgrade Client Match as part of a global software upgrade, and upgrade AirMatch separately as a loadable service module (LSM).

B. Upgrade Client Match and AirMatch separately as loadable service modules (LSMs).

C. Upgrade AirMatch and Client Match through a global software upgrade.

D. Upgrade AirMatch as part of a global software upgrade, and upgrade Client Match separately as a loadable service module (LSM).

Correct Answer: B


Question 5:

An AP operates on channel 6. Which device causes the most significant and consistent interference with the signal?

A. cellular phone

B. weather radar

C. wireless security camera operating on channel 8

D. AP operating on channel 11

Correct Answer: C


Question 6:

Refer to the exhibit.

Based on the exhibit, what is the maximum number of APs that this Mobility Master (MM) solution can support?

A. 0

B. 1

C. 32

D. 500

Correct Answer: C


Question 7:

A network administrator needs to create an Aruba firewall rule that permits wireless users to receive DHCP settings when they first connect to the Aruba solution. What are the correct source and destination aliases for the rule?

A. source = any and destination = user

B. source = any and destination = any

C. source = user and destination = user

D. source = user and destination = any

Correct Answer: B


Question 8:

A network administrator wants to implement MAC filtering for the wireless network of a local financial firm to ensure that only employees can access the wireless network. What is a potential weakness of this solution?

A. MAC filters cannot be applied with WPA2 encryption.

B. Authorized MAC addresses are visible in plaintext in the air and can be easily spoofed.

C. Many popular clients do not have the capability to connect to WLANs that use MAC filters.

D. MAC filters offer no protection against authorized users who try to connect unauthorized devices.

Correct Answer: B


Question 9:

Which type of authentication server should administrators select to authenticate users to a ClearPass server?

A. Windows

B. RADIUS

C. TACACS

D. LDAP

Correct Answer: B


Question 10:

A network administrator wants to use unique digital certificates installed on user devices to authenticate wireless users. Which EAP method should the RADIUS server and clients support?

A. PEAP and MS-CHAPv2

B. EAP-TLS

C. EAP-TTLS and MS-CHAPv2

D. LEAP

Correct Answer: B


Question 11:

A company has an Aruba solution. The company wants to host a guest login portal with this solution, and the login portal must gie guests the option to create their own login accounts. How can a network administrator help meet these criteria?

A. Choose the Internal captive portal with email registration option for the guest WLAN.

B. Make sure to create a guest provisioning account for the guest WLAN.

C. Disable authentication in the captive portal profile for the guest WLAN.

D. Choose ClearPass or the other external captive portal option for the guest WLAN.

Correct Answer: D


Question 12:

A network administrator needs to configure firewall rules for three roles:

1.

Finance

2.

Sales

3.

Employee

Several rules apply to both the Employee and Sales roles, but not to the Finance role. What is the simplest way to configure these rules?

A. Define the Employee and Sales roles as internal roles, and then configure the rules as global rules for internal users.

B. Apply these rules as a subnet-based policy, and then ensure that only Employee and Sales users are assigned IP addresses in that subnet.

C. Select either the Employee or Sales role, and then configure these rules within the global policy.

D. Create a policy with these rules, and then apply that policy to the Employee and Sales roles.

Correct Answer: D


Question 13:

Refer to the exhibit.

The exhibit shows output from a Mobility Master (MM) dashboard. What does the health status indicate?

A. It takes the AP about twice as long to send data to the client as expected if all transmissions succeeded.

B. About half of the heartbeats the client sends reaches the Mobility Manager (MM).

C. The maximum data rate that 802.11ac supports is about twice as high as the data rate the client uses.

D. The client device only complies with about half of the rules in the endpoint health policy.

Correct Answer: A


Question 14:

A network administrator creates the role employees and adds the rule to it:

user any any permit

The first several wireless clients assigned to the employees role are assigned IP addresses in the 10.10.10.0/24 subnet. Several other wireless clients with the employees role are then assigned IP addresses in the 10.10.20.0/24.

When the Aruba firewall matches traffic from these clients to the user any any permit rule, what does it do?

A. It drops traffic from wireless clients in both the 10.10.0/24 subnet and 10.10.20.0/24 subnet.

B. It permits traffic from wireless clients in both the 10.10.10.0/24 and 10.10.20.0/24 subnet as long as the packet has a source IP.

C. It permits the traffic from wireless clients in the 10.10.20.0/24 subnet, but drops the traffic from wireless clients in the 10.10.10.0/24 subnet.

D. It permits the traffic from wireless clients in the 10.10.0/24 subnet, but drops the traffic from wireless clients in the 10.10.20.0/24 subnet.

Correct Answer: B


Question 15:

A company has a single Aruba Mobility Master (MM)-based solution with two Mobility Controllers (MCs). Network administrators want APs in building 1 to support a WLAN but do not want APs in building 2 to support the WLAN. How can administrator ensure that they can enforce this rule as they set up the WLAN in the Mobility Master (MM) Interface?

A. Place APs in different buildings in different AP Groups.

B. Assign APs in different buildings to different MM nodes.

C. Configure APs in different buildings to use different frequency bands.

D. Assign different radio profiles to APs in different buildings.

Correct Answer: A


Read More →