[PDF and VCE] Free Share PSE-PRISMACLOUD PDF Exam Preparation Materials with Geekcert Real Exam Questions

PSE-Prisma Cloud Professional Newest PSE-PRISMACLOUD study guide easy pass guidance: Preparing for Palo Alto Networks PSE-Prisma Cloud Professional Newest PSE-PRISMACLOUD vce dumps exam is really a tough task to achieve. However, Geekcert provides the most comprehensive PDF and VCEs, covering each knowledge points required in the actual Jan 14,2022 Newest PSE-PRISMACLOUD QAs exam.

free PSE-PRISMACLOUD exam sample questions, PSE-PRISMACLOUD exam practice online, PSE-PRISMACLOUD exam practice on mobile phone, PSE-PRISMACLOUD pdf, PSE-PRISMACLOUD books, PSE-PRISMACLOUD pdf file download! get your PSE-PRISMACLOUD certification easily. Geekcert expert team is ready to help you. Geekcert – leading provider of latest PSE-PRISMACLOUD certification exam study materials. try to download the free demo.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest PSE-PRISMACLOUD preparation materials from Palo Alto Networks Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/pse-prismacloud.html

The following are the PSE-PRISMACLOUD free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our PSE-PRISMACLOUD dumps.The following questions and answers are from the latest PSE-PRISMACLOUD free dumps. It will help you understand the validity of the latest PSE-PRISMACLOUD dumps.

Question 1:

How can you use Prisma Public Cloud to identify Amazon EC2 instances that have been tagged as “Private?

A. Create an RQL config query to identify resources with the tag “Private.”

B. Create an RQL network query to identify traffic from resources tagged “Private.”

C. Open the Asset Dashboard, filter on tags: and choose “Private.”

D. Generate a CIS compliance report and review the “Asset Summary.”

Correct Answer: C


Question 2:

Which three types of security checks can Prisma Public Cloud perform? (Choose three.)

A. compliance where

B. network where

C. user where

D. config where

E. event where

Correct Answer: ABE


Question 3:

What are two examples of Amazon Web Services logging services? (Choose two.)

A. CloudLog

B. CloudEvent

C. CloudWatch

D. CIoudTrail

Correct Answer: CD


Question 4:

Prisma Public Cloud enables compliance monitoring and reporting by mapping which configurations to compliance standards?

A. RQL queries

B. alert rules

C. notification templates

D. policies

Correct Answer: D


Question 5:

Which cloud provider supports iLB-as-next-hop?

A. Microsoft Azure

B. Alibaba Cloud

C. Oracle Cloud

D. Amazon Web Services

Correct Answer: D


Question 6:

Which framework in Prisma Public Cloud can be used to provide general best practices when no specific legal requirements or regulatory standards need to be met?

A. HIPAA

B. CIS Benchmark

C. Payment Card Industry DSS V3

D. GDPR

Correct Answer: D


Question 7:

A customer CSO has asked you to demonstrate how to identify all “Amazon RDS” resources deployed and the region that they are deployed in. What are two ways that Prisma Public Cloud can show the relevant information?(Choose two.)

A. Generate a compliance report from the Compliance dashboard

B. Write an RQL query from the “Investigate” tab.

C. Configure an Inventory report from the “Alerts” tab

D. Open the Asset dashboard, filter on Amazon Web Services, and click “Amazon RDS” resources.

Correct Answer: AD


Question 8:

Which Prisma Public Cloud policy alerts administrators to unusual user activity?

A. Anomaly

B. Audit Event

C. Network

D. Configuration

Correct Answer: A

https://docs.paloaltonetworks.com/prisma/prisma-cloud/prisma-cloud-admin/prisma-cloud-policies/anomaly-policies.html


Question 9:

When protecting against attempts to exploit client-side and server-side vulnerabilities, what is the Palo Alto Networks best practice when using NGFW Vulnerability Protection Profiles?

A. Use the default Vulnerability Protection Profile to protect clients from all known critical, high, and medium-severity threats

B. Clone the predefined Strict Profile, with packet capture settings disabled

C. Use the default Vulnerability Protection Profile to protect servers from all known critical, high, and medium-severity threats

D. Clone the predefined Strict Profile, with packet capture settings enabled

Correct Answer: A


Question 10:

Palo Alto Networks recommends which two options for outbound HA design in Amazon Web Services using VM-Series NGFW? (Choose two.)

A. iLB-as-next-hop

B. transit gateway and security VPC with VM-Series

C. traditional active/standby HA on VM-Series

D. transit VPC and security VPC with VM-Series

Correct Answer: CD


Question 11:

The Microsoft Azure virtual network gateway supports which two site-to-site connectivity options? (Choose two.)

A. Direct Connect

B. Fast Connect

C. IPsecVPN

D. ExpressRoute

Correct Answer: CD

https://docs.microsoft.com/en-us/azure/vpn-gateway/vpn-gateway-howto-site-to-site-resource-manager-portal


Question 12:

Which three requirements are needed to register a PAYG VM-Series NGFW at the Palo Alto Networks Customer Support website? (Choose three.)

A. Serial Number

B. CPU ID

C. Auth Code

D. License Key

E. UUID

Correct Answer: ABC


Question 13:

Which regulatory framework in Prisma Public Cloud measures compliance with EU data privacy regulations in Amazon Web Services workloads?

A. GDPR

B. EU Data Protection Directive 95/46/EC

C. ISO 27001

D. Payment Card Industry 3.0

Correct Answer: B


Question 14:

How does a customer that has deployed a VM-Series NGFW on Microsoft Azure using a BYOL license change to a PAYG license structure?

A. purchase a new PAYG license from a reseller

B. go to Palo Alto Networks Support website to change the BYOL license to a PAYG license

C. purchase a new PAYG license for Microsoft Azure from Palo Alto Networks

D. launch a new VM using the PAYG image

Correct Answer: B


Question 15:

Which three methods can provide application-level security for a web server instance on Amazon Web Services? (Choose three.)

A. Traps

B. Prisma SaaS

C. Amazon Web Services WAF

D. VM-Series firewalls

E. Security Groups

Correct Answer: BDE


Read More →