[Newest Version] Free Geekcert Pegasystems PEGACSA72V1 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Pegasystems CSA Certification Hotest PEGACSA72V1 vce exam is very popular in IT certification field, many Newest PEGACSA72V1 exam questions Certified System Architect (CSA) 72V1 candidates choose to take the CSA Certification Latest PEGACSA72V1 vce dumps exam and get the certifications. There are many resource online offering the Pegasystems Hotest PEGACSA72V1 vce dumps exam preparation materials, we conclude that Geekcert can help you pass your test easily with Pegasystems Jan 14,2022 Latest PEGACSA72V1 vce dumps exam questions. Choose Geekcert to get your Pegasystems CSA Certification Hotest PEGACSA72V1 QAs certification.

PEGACSA72V1 practice test software, practice exams simulators by Geekcert. Geekcert goal help you get passed in all PEGACSA72V1 certification exams first attempt. PEGACSA72V1 high pass rate and success rate. Geekcert – clear all your PEGACSA72V1 certification exams with Geekcert study guide. 100% pass rate and money back guarantee.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest PEGACSA72V1 preparation materials from Pegasystems Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/pegacsa72v1.html

The following are the PEGACSA72V1 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our PEGACSA72V1 dumps.Free sample questions of PEGACSA72V1 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real PEGACSA72V1 dumps.

Question 1:

In an application, three email addresses (work, home, and other) can be captured for a customer. You use .Email (work) to refer to the work email address. What type of property is used to capture the email addresses?

A. Page

B. Value group

C. Value list

D. Page group

Correct Answer: B


Question 2:

Which requirement is satisfied by configuring a service level agreement?

A. Users are notified when they receive an assignment.

B. Transaction dispute cases are considered more urgent than address change cases.

C. Requests from customers with elite status go to a dedicated work group.

D. A transaction review is completed within 24 hours.

Correct Answer: D


Question 3:

An application allows bank customers to apply for a credit card. During the process of applying for the credit card, customers can elect to transfer a balance to the card. The bank currency offers three balance transfer options for customers applying for a new credit card:

1.

0 percent interest for 6 months.

2.

2.9 percent interest for 12 months.

3.

3.9 percent interest for 24 months.

The bank requires that customers first elect whether to transfer a balance. If customers elect to transfer a balance, they must select one of the three options.

Which control allows you to display all the balance transfer offers on the form, but only allows the customer to select one offer?

A. Radio buttons

B. Check box

C. Picklist

D. Text area

Correct Answer: A


Question 4:

In an insurance claims application, you want to capture miscellaneous inventory items, as displayed in the screen below.

A miscellaneous item has a name and value, and is defined as a data type. You want to store the data entered in a property called .Items. Which property type should .Items be?

A. Single Value

B. Value List

C. Page List

D. Page

Correct Answer: C


Question 5:

You need to configure a case type to send a confirmation for change-of-address requests. The confirmation is sent to customers as an email, text message, and letter. Which two options ensure that the content of the confirmation is the same for all three correspondence types? (Choose two.)

A. Create one correspondence rule containing the confirmation, then circumstance the correspondence rule for each correspondence type.

B. Create one correspondence rule for each correspondence type. Configure each correspondence rule to reference another correspondence rule that contains the confirmation.

C. Create one correspondence rule containing the confirmation. Configure the correspondence rule to support all three correspondence types.

D. Create one correspondence rule for each correspondence type. Configure each correspondence rule to reference a paragraph rule that contains the confirmation.

Correct Answer: AB


Question 6:

Users can access an apartment search application from different devices with different screen sizes. A screen displays the photos of available properties. On a wide desktop screen, the photos are displayed in an inline format. On a smart phone, the photos should be displayed in a vertical stack.

How do you implement the screen for this requirement?

A. Use a dynamic layout with a responsive breakpoint at smart phone screen width to change from an inline format to a stacked format.

B. Circumstance the section rule to display the photos with different arrangements at different screen sizes.

C. Use acolumn layout with a responsive breakpoint at smart phone screen width to hide the left and right columns.

D. Circumstance the layout to display the photos with different arrangements at different screen sizes.

Correct Answer: A

Explanation: References:


Question 7:

You have been asked to configure the following relationship between three case types: Account Open, Link Savings, and Fund Account.

1.

A customer can complete an Account Open case before completing a Fund Account case.

2.

A customer must complete a Link Savings case before completing a Fund Account case. Which configuration satisfies this requirement?

A. Configure theAccount Opencase type to create aFund Accountcase as a top-level case. Configure theAccount Opencase type to create aLink Savingscase as a child case.

B. Configure theAccount Opencase type to create aFund Accountcase as a childcase. Configure theFund Accountcase type to create aLink Savingscase as a top-level case.

C. Configure theAccount Opencase type to create aFund Accountcase as a top-level case. Configure theFund Accountcase type to create aLink Savingscase as achild case.

D. Configure theAccount Opencase type to create the other cases as top-level cases. Add a validate rule to theAccount Opencase to require a resolvedLink Savingscase before theFund Accountcase can be resolved.

Correct Answer: C


Question 8:

You want to create a data page with a list of available shipping options. The shipping options are stored in a database table mapped in the application. Which source option would you select for the data page?

A. Lookup

B. Report definition

C. Data transform

D. Service

Correct Answer: B


Question 9:

You want to modify the following order approval process so that a text message is sent to a customer when the order has been approved and will be fulfilled.

How would you modify the process to send the text message?

A. Add a Utilityto the connector leaving the Fulfillment subprocess. Configure the shape to call the CorrNew activity.

B. Add a notification to the Yes connector.

C. Add a Utility shape to the Yes connector. Configure the shape to call the CorrNew activity.

D. Add an Assignment shape to the Yes connector and add a notification to the assignment.

Correct Answer: D


Question 10:

While preparing to release an application, you notice a guardrail violation on an activity you wrote. The activity copies the content of a previous customer order to the current order. How do you address the guardrail violation?

A. Justify the warning, since an activity is required in this situation.

B. Replace the activity with a data transform to copy the content of the previous order to the current order.

C. Identify an API activity to use in place of the activity you wrote.

D. Ignore the warning if the compliance score is 90 or greater, since the application is considered ready for release.

Correct Answer: B


Question 11:

You have been asked to configured a rule for use in a business process to evaluate multiple property values and return a text value as a result. Which type of rule satisfies this requirement?

A. Data transform

B. When rule

C. Validate

D. Decision tree

Correct Answer: D


Question 12:

On a service level, the passed deadline interval is measured from __________________________.

A. When a user begins the assignment.

B. When the assignment is ready for a user.

C. The end of the deadline interval.

D. The end of the goal interval.

Correct Answer: C

Explanation: References:


Question 13:

You have been asked to create a report that displays the following information:

-Assigned case worker (.pxAssignedOperatorID)

-Requestor (.pxCreateOperator)

-Request date (.pxCreateDateTime)

-Due date (.DueDate)

Assigned vendor (.VendorName)

The report contains a filer to only return purchase requests with a status (.pyStatusWork) of open.

Which property can you optimize to improve report performance?

A.

.pxAssignedOperatorID

B.

.DueDate

C.

.pxCreateDateTime

D.

.pyStatusWork

Correct Answer: B


Question 14:

During a playback, you place a flow in draft mode to address which limitation?

A. Toprevent additional shapes from being added to the flow.

B. To avoid errors due to references to rules that do not yet exists.

C. To save an incomplete flow.

D. To allow users to choose decision outcomes if a decision rule is not yet available.

Correct Answer: B

eference:http://pegasystems2.http.internapcdn.net/pegasystems2/lrd_and_reference_docs/ sae2_71ml6_StudentGuide_20141114.pdf(p.204)


Question 15:

You want to provide instructions to the user filling out a form. You are considering using paragraph rules for the instructions. What three benefits do paragraph rules provide over standard labels? (Choose three.)

A. Paragraph rules be edited by the user.

B. Paragraph rules support rich text.

C. Paragraph rules can include images.

D. Paragraph rule are supported in correspondence.

E. Paragraph rules can be translated.

Correct Answer: BCD


Read More →