[PDF and VCE] Free Share C_TADM55_75 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest C_TADM55_75 practice exam! Get yourself well prepared for the SAP Certified Technology Associate Newest C_TADM55_75 pdf dumps SAP Certified Technology Associate – System Administration (SAP HANA) with SAP NetWeaver 7.5 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update C_TADM55_75 practice tests. With We latest C_TADM55_75 exam questions, you’ll pass the SAP Certified Technology Associate Jun 09,2022 Latest C_TADM55_75 pdf dumps SAP Certified Technology Associate – System Administration (SAP HANA) with SAP NetWeaver 7.5 exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C_TADM55_75 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the C_TADM55_75 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C_TADM55_75 dumps.Questions and answers from C_TADM55_75 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full C_TADM55_75 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

Which Remote Function Call procedures does an SAP system provide? (More than one answers are true)

A. ReflexiveRFC

B. Transactional RFC

C. Queued RFC

D. DirectRFC

E. Synchronous RFC

F. Looped RFC

Correct Answer: BCE


Question 2:

Which are different installation options for SAP NetWeaver AS?

A. SAP NetWeaver AS Java

B. SAP NetWeaver AS Microsoft .NET

C. SAP NetWeaver AS ABAP

D. SAP NetWeaver AS ABAP Java

Correct Answer: BC


Question 3:

The SAP Web Dispatcher is delivered with Central Services (enqueue service and message service). In the standard installation, you will find this in the directory (Please choose one correct answer)

A. /usr/sap//SCS01/trans

B. /usr/sap//SCS01/run

C. /usr/sap//SCS01/exe.

D. /usr/sap//SCS01/work.

Correct Answer: C


Question 4:

The customer has decided to implement a three system landscape for SAP ECC 6.0. A lot of customizing and development work must be done before the SAP landscape goes live. Someone has recommended using virtual systems in the beginning, instead of buying physical hardware. Which statements regarding virtual systems are true? (Choose three)

A. Virtual systems are used to save money in the beginning of a project. Another side-effect is that the productive SAP system can always be installed on the newest hardware technology.

B. Virtual systems are mainly used to simulate the correctness of transport routes.

C. The of the virtual system should be the same as the planned physical system.

D. Virtual systems are used in the transport environment like physical systems. Transport buffers, command files and data files are created.

E. Virtual systems in the SAP transport environment are only used together with hypervisor technologies from different third-party vendors.

Correct Answer: ACD


Question 5:

The client export performed in the source system exports the client data this export process will generate data files at the operating system level. (More than one answers are true)

A. Client-specific data

B. Client-independent data

C. RO contains

D. SAPscript texts

Correct Answer: C


Question 6:

Which features are created automatically once you define a transport domain controller in an (ABAP-based) SAP landscape? (Choose four)

A. The transport profile for the transport control program tp is generated in the file system.

B. The TMS configuration is stored in the database and the file system.

C. The transport profile for the transport control program tp is generated in the database.

D. The user TMSADM is created.

E. The RFC destinations required for the TMS are generated.

Correct Answer: ABDE


Question 7:

You are maintaining User Management Engine (UME) principles using the Identity Management tool of an AS Java- based SAP system.

To which of the following can you directly assign a UME group?

There are 2 correct answers to this question.

A. JEE security roles

B. UME actions

C. Java users

D. UME roles

Correct Answer: CD


Question 8:

Which of the following statements regarding the monitoring of an AS ABAP Java system are true, when you are using a separate central monitoring system? Please choose the correct answer

A. For monitoring an AS ABAP Java-based SAP system, you will use the agent SAPCCMSR for monitoring the AS Java.

B. The central monitoring system must be of a higher SAP release of the monitored SAP system.

C. Central monitoring of AS ABAP Java-based SAP systems can only be carried out using a separate AS ABAP Java-based SAP system.

D. The central monitoring system must have the System ID “CEN”.

Correct Answer: A


Question 9:

With The SAP NetWeaver Identity Management which of the following actions in the SAP HANA database you can perform?

A. Creating and deleting user accounts

B. Setting passwords for users

C. All can be performed

D. Assigning roles

Correct Answer: C


Question 10:

Which Typical Access Technology will use SAP NetWeaver Bl 7.0 ? Please choose one correct answer

A. Browser-based interface (different browsers possible) BEx Analyzer (additionally requires Excel on the front-end)

B. Browser-based interface (different browsers possible)

C. SAP NetWeaver Business Client

D. SAP GUI for Windows (GUI = Graphical User Interface)

Correct Answer: C


Question 11:

What is the purpose of a domain in the context of the ABAP Workbench? (Please choose one correct answer)

A. For defining the semantic attributes of a field

B. For adding foreign key dependencies

C. For defining the technical attributes of a field

D. For entering data in a table

Correct Answer: C


Question 12:

What is the transaction code to record the internal SAP system activities, such as authorization checks, database accesses, kernel functions, and RFC calls. (Please choose one correct answer)

A. ST22

B. SM21

C. ST01

D. ST05

Correct Answer: C


Question 13:

Concerning some (CCMS) monitoring terminology, which of the following statements are correct? (Choose three)

A. Each MTE can only be used in exactly one customer-defined monitor definition at a time.

B. Each monitoring attribute is assigned to exactly one monitoring object.

C. A monitoring attribute is also a monitoring tree element (MTE).

D. A monitoring object can have more than one assigned monitoring attribute.

Correct Answer: BCD


Question 14:

With which of the following transactions can you activate a trace for SQL statements in the SAP system? (More than one answers are true)

A. System log

B. Performance trace

C. (SAP) system trace

D. Database performance analysis

Correct Answer: BD


Question 15:

Which profile parameter controls whether an ICM process is also started when an application server is started?

A. icm/HTTP/rdisp/startjcman*

B. icm/HTTP/rdisp*

C. rdlsp/start_icman

D. Icm/HTTP/start_icman*

E. Icm/server_port_

Correct Answer: C


Read More →

[PDF and VCE] Free C_TADM55_75 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your SAP Certified Technology Associate Apr 26,2022 Newest C_TADM55_75 pdf SAP Certified Technology Associate – System Administration (SAP HANA) with SAP NetWeaver 7.5 exam. We will assist you clear the Hotest C_TADM55_75 exam questions exam with SAP Certified Technology Associate C_TADM55_75 real exam questions. We C_TADM55_75 pdf are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C_TADM55_75 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the C_TADM55_75 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C_TADM55_75 dumps.Real questions from C_TADM55_75 free dumps. Download demo of C_TADM55_75 dumps to check the validity.

Question 1:

You want to configure the automatic data transfer from an SAP System Landscape Directory (SLD) to the SAP Solution Manager system. Which of the following configuration steps are necessary? (Choose two)

A. On the SLD system, you need to configure the JCo RFC Provider Service in Visual Administrator.

B. On the SAP Solution Manager system you need to schedule a periodic data transfer job (Job LANDSCAPE_FETCH). This can be done in transaction SMSY_SETUP.

C. On the SLD system, you need to trigger an event that starts the data transfer to the SAP Solution Manager system (event START_TRANSFER).

D. On the SAP Solution Manager system, you need to create a trusted RFC connection of Type “3” to the SLD.

Correct Answer: AB


Question 2:

What should be done before releasing a transport request in the development system?

A. Unit testing

B. Release of all tasks inside the transport request

C. Information of system administration about the released tasks

D. Deletion of tasks inside the transport request

Correct Answer: AB


Question 3:

Which of the following are existing variants of SAP GUI? (Choose three)

A. SAP GUI for Linux

B. SAP GUI for Windows

C. SAP GUI for Java

D. SAP GUI for HTML

Correct Answer: BCD


Question 4:

How many CCMS Alert Monitoring Infrastructure consists?

A. 3

B. 2

C. 4

D. 5

Correct Answer: A


Question 5:

Before you stop the system, which of the following status check you have to do?

A. Check which jobs are active using the Job Overview (SM37)

B. Use the Update Overview (SM13) to check whether update processes are terminated by the system stop

C. Start the instances

D. Check which users are logged on using the User List (SM04).

E. Before you stop your system, you should inform users using a system message (SM02)

F. The stopping of the SAP system is performed in the same order of starting

Correct Answer: ABD


Question 6:

Which are different installation options for SAP NetWeaver AS?

A. SAP NetWeaver AS Java

B. SAP NetWeaver AS Microsoft .NET

C. SAP NetWeaver AS ABAP

D. SAP NetWeaver AS ABAP Java

Correct Answer: BC


Question 7:

The SAP Web Dispatcher is delivered with Central Services (enqueue service and message service). In the standard installation, you will find this in the directory (Please choose one correct answer)

A. /usr/sap//SCS01/trans

B. /usr/sap//SCS01/run

C. /usr/sap//SCS01/exe.

D. /usr/sap//SCS01/work.

Correct Answer: C


Question 8:

The customer has decided to implement a three system landscape for SAP ECC 6.0. A lot of customizing and development work must be done before the SAP landscape goes live. Someone has recommended using virtual systems in the beginning, instead of buying physical hardware. Which statements regarding virtual systems are true? (Choose three)

A. Virtual systems are used to save money in the beginning of a project. Another side-effect is that the productive SAP system can always be installed on the newest hardware technology.

B. Virtual systems are mainly used to simulate the correctness of transport routes.

C. The of the virtual system should be the same as the planned physical system.

D. Virtual systems are used in the transport environment like physical systems. Transport buffers, command files and data files are created.

E. Virtual systems in the SAP transport environment are only used together with hypervisor technologies from different third-party vendors.

Correct Answer: ACD


Question 9:

Which features are created automatically once you define a transport domain controller in an (ABAP-based) SAP landscape? (Choose four)

A. The transport profile for the transport control program tp is generated in the file system.

B. The TMS configuration is stored in the database and the file system.

C. The transport profile for the transport control program tp is generated in the database.

D. The user TMSADM is created.

E. The RFC destinations required for the TMS are generated.

Correct Answer: ABDE


Question 10:

tp commands are executed in the transport subdirectory (Please choose one correct answer)

A. Bin

B. log

C. BUFFER

D. EPS

E. COFILES

Correct Answer: A


Question 11:

An instance of an AS ABAP-based SAP system switches to an operation mode in which fewer background work processes are configured.

What happens if all background work processes are working on background jobs at the time the operation mode switch should be executed?

A. The active background jobs are allowed to finish the current work and the operation mode switch is cancelled.

B. The active background work jobs are allowed to finish the current work.

C. The active background jobs are terminated.

Correct Answer: B


Question 12:

The message service performs the following tasks in the Java cluster:(More than one answers are true)

A. Guaranteed message transmission

B. The applications can lock objects are release locks again.

C. Communication between different services

D. Forwarding of messages and requests to all participants (broadcast)

E. Support for message server failover

F. It manages the lock table in the main memory and receives requests for setting or releasing 1 locks.

Correct Answer: ACD


Question 13:

Which tools in the SAP NetWeaver AS 7.00 ABAP and Java Stack are responsible for the registration process in the System Landscape Directory (SLD)? There are 2 correct answers to this question.

A. The whole mechanism to register an ABAP based SAP system is event triggered. Once a change in the configuration happens, a background job informs the SLD.

B. The transaction RZ21 allows the configuration of the SLD connection.

C. SAP systems based on AS Java can register to the SLD using the SLD Data Supplier Service in Visual Administrator.

D. The main ABAP transaction to inform the SLD is RZ70. The SAP gateway is involved.

E. SAP systems based on AS Java cannot register to the SLD.

Correct Answer: CD


Question 14:

Which performance optimization tasks can be performed by configuring Automatic Table Maintenance (ATM) in DBACOCKPIT? There are 2 correct answers to this question.

A. Archive tables based on thresholds.

B. Perform complete online reorganization `REORG REBUILD\’ of tables.

C. Reorganize tables using row forwarding.

D. Update index statistics.

Correct Answer: CD


Question 15:

With which of the following transactions can you activate a trace for SQL statements in the SAP system? (More than one answers are true)

A. System log

B. Performance trace

C. (SAP) system trace

D. Database performance analysis

Correct Answer: BD


Read More →