[PDF and VCE] Free Share C_HANADEV_16 PDF Exam Preparation Materials with Geekcert Real Exam Questions

Test your preparation for SAP SAP Certified Development Associate Jan 14,2022 Hotest C_HANADEV_16 vce with these actual SAP Certified Development Associate Hotest C_HANADEV_16 free download new questions below. Exam questions are a sure method to validate one’s preparation for actual certification exam.

Geekcert – pass all C_HANADEV_16 certification exams easily with our real exam practice. latest update and experts revised. free C_HANADEV_16 exam sample questions, C_HANADEV_16 exam practice online, C_HANADEV_16 exam practice on mobile phone, C_HANADEV_16 pdf, C_HANADEV_16 books, C_HANADEV_16 pdf file download! Geekcert – 100% real C_HANADEV_16 certification exam questions and answers. easily pass with a high score.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C_HANADEV_16 preparation materials from SAP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/c_hanadev_16.html

The following are the C_HANADEV_16 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C_HANADEV_16 dumps.Real questions from C_HANADEV_16 free dumps. Download demo of C_HANADEV_16 dumps to check the validity.

Question 1:

To comply with the SAP Fiori principles, which view type is recommended by SAP?

A. JSON

B. XML

C. HTML

D. JavaScript

Correct Answer: B


Question 2:

In an SAPU15 application, where do you find the reference to sap-ui-core.js?

A. In the URL to the SAPU15 application

B. In the bound attributes data model

C. In the manifest.json descriptor file

D. In the bootstrap section of the index.html

Correct Answer: D


Question 3:

Which of the following are characteristics of SAPU15? Note; There are 3 correct answers to this question.

A. Provides device-specific user experience

B. Supports customer-specific theming

C. Provides an extensibility concept

D. Enables responsive application design

E. Renders the UI on server side

Correct Answer: BCD


Question 4:

What happens if you define a database object in the persistence model and deploy it using the SAP HANA Deployment Infrastructure (HDI)?

A. The corresponding runtime object is created in the database module of the multi-target application during runtime.

B. The corresponding runtime object is created in the HDI container on deployment.

C. A descriptive representation of the object is created in HDI during runtime.

D. The HDI container is created when the design-time object is saved.

Correct Answer: D


Question 5:

Which GIT command do you use to consolidate all changes from one branch with another branch using a single commit?

A. Commit

B. Push

C. Rebase

D. Merge

Correct Answer: D


Question 6:

You need to view the data model exposed by an OData V2 service. What must you append to the service URL?

A. $servicedefinition

B. $schema

C. $metadata

D. $format

Correct Answer: C


Question 7:

Which of the following SQLScript elements do you use to transform a set of arrays into an intermediate table variable?

A. SET

B. UNSET

C. ARRAY

D. UNNEST

Correct Answer: D


Question 8:

In an SQLScript procedure, which feature do you use to initialize IN/OUT table parameters?

A. IS_EMPTY

B. DEFAULT EMPTY

C. DEFAULT

D. SET

Correct Answer: B


Question 9:

You must debug an existing SQLScript procedure in SAP HANA extended application services, advanced model (XS advanced). What is the valid sequence to debug the procedure?

A. 1 Select the SQLScript procedure in the project explorer, p. 2 Open the SQLScript console. 3 Set the breakpoint in the code of your SQL procedure. 4 Generate the call to the SQL procedure and execute it.

B. 1 Select the SQLScript procedure in the database explorer, p. 2 Set the debugger privilege. 3 Set the external breakpoint in the code of your SQL procedure. 4 Run the ABAP program where the SQL procedure is called in debugging mode.

C. 1 Select the ABAP program where the SQLScript procedure is called in the project explorer. p. 2 Set the external debugger privilege. 3 Set the external breakpoint in the code of your ABAP program.

4 Run the ABAP program in debugging mode.

D. 1 Select the SQLScript procedure in the database explorer. / pv 2 Specify the SQLScript debugger settings in the SQL Debugger. 3 Set the breakpoint in the code of your stored procedure. 4 Generate the call to the SQL procedure and execute it.

Correct Answer: D


Question 10:

Which URL query options are available with XSOData v2.0? Note: There are 3 correct answers to this question.

A. $top

B. $filter

C. $select

D. $view

E. $read

Correct Answer: ABC


Question 11:

In your UI5 application, you need to refer to an SAPUI5 core library that is available on your SAP HANA extended application services, advanced model (XS advanced) server.

Which files must you adapt?

Note: There are 3 correct answers to this question.

A. EH metadata.xml

B. mta.yaml

C. index.html

D. xs-app.json

E. manifest, json

Correct Answer: BCD


Question 12:

Which module do you use to run an SQL statement against the SAP HANA database?

A. @sap/xsenv

B. @sap/hdbext

C. @sap/xssec

D. @sap/hdi

Correct Answer: B


Question 13:

Which tool do you use to create a calculation view in a multi-target application?

A. SAP HANA database explorer

B. SAP HANA studio

C. SAP HANA Web-based Delopment Workbench

D. SAP web IDE for SAP HANA

Correct Answer: D


Question 14:

You develop native SAP HANA applications in SAP HANA extended application services, advanced model (XS advanced).

What are some of the advantages compared to developing in SAP HANA extended application services, classic model (XS classic)?

Note: There are 3 correct answers to this question.

A. No additional SAP HANA components are required.

B. It supports different runtime containers.

C. The source code repository is built into the SAP HANA database.

D. Advanced GIT/GERRIT source code management is available.

E. The application layer can be separate from the database.

Correct Answer: BDE


Question 15:

How do you debug a Node.js module in SAP Web IDE for SAP HANA?

A. Start the debugger from the XS Command Line interface and run the program in SAP Web IDE for SAP U HANA

B. Set the enabled parameter to true in the section debugger of the xsengine.ini file

C. Attach the debugger to the application in the SAP Web IDE for SAP HANA

D. Add the sap.hana.xs.debugger: :Debugger plugin to the SAP Web IDE for SAP HANA

Correct Answer: C


Read More →