Geekcert SAP C_ACTIVATE13 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

Do not worry about your SAP Certified Associate Newest C_ACTIVATE13 QAs exam preparation? Hand over your problems to Geekcert in change of the SAP Certified Associate Jan 14,2022 Latest C_ACTIVATE13 vce dumps SAP Certified Associate – SAP Activate Project Manager certifications! Geekcert provides the latest SAP SAP Certified Associate Latest C_ACTIVATE13 practice exam preparation materials with PDF and VCEs. We Geekcert guarantees you passing SAP Certified Associate Hotest C_ACTIVATE13 study guide exam for sure.

Geekcert certification C_ACTIVATE13 practice exams. Geekcert – leading source of C_ACTIVATE13 certification exam learning/practice. Geekcert – the most professional provider of all C_ACTIVATE13 certifications. pass all the C_ACTIVATE13 exam easily. Geekcert – the most professional provider of all C_ACTIVATE13 certifications. pass all the C_ACTIVATE13 exam easily.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C_ACTIVATE13 preparation materials from SAP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/c_activate13.html

The following are the C_ACTIVATE13 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C_ACTIVATE13 dumps.Do you what to see some samples before C_ACTIVATE13 exam? Check the following C_ACTIVATE13 free dumps or download C_ACTIVATE13 dumps here.

Question 1:

In which phase do you run the User Acceptance Test?

A. Deploy

B. Realize

C. Final Preparation

D. Build and Test

Correct Answer: B


Question 2:

What is the primary purpose of the SAP Activate Methodology?

A. To provide the sequence of actions in the project

B. To enable access to the SAP Ecosystem

C. To provide end-to-end Application Lifecycle Management

D. To manage solution documentation

Correct Answer: C


Question 3:

You are defining the Testing Strategy for your project. What would you include in a Scope of Integration test?

A. The connectivity between database and application servers

B. The functionality of End-to-End business processes

C. The functionality of Modular Process

D. The network communication

Correct Answer: B


Question 4:

What are some of the key topics covered in the Customer Team Enablement workstream? (Choose three.)

A. Planning Skills

B. Planning Skills

C. Technical Expertise

D. Project Management

E. Project Sourcing Approach

Correct Answer: BCD


Question 5:

What accelerator can help you document the Configuration definition in the Explore phase?

A. Test Strategy

B. Backlog template

C. Change Request template

D. Data Definition

Correct Answer: B


Question 6:

Which of the following tools are specific to the Data Management workstream? (Choose three.)

A. SAP Solution Manager

B. SAP S/4HANA Migration Cockpit (for both SAP S/4HANA Cloud and SAP S/4HANA editions)

C. SAP Data Services

D. SAP Landscape Transformation

E. SAP Roadmap Viewer

Correct Answer: BCD


Question 7:

What Solution Operations Framework can customers use to create a joint Business and IT organization?

A. Business Transformation Management Methodology

B. SAP Leonardo

C. SAP Activate

D. Customer Center of Expertise

Correct Answer: D


Question 8:

Which artifacts are created within the Application Design and Configuration workstream in the Explore phase of the “New Implementation of SAP S/4HANA” transition path? (Choose three.)

A. Project Procedure – Mock-up Modeling

B. Delta Requirements List – Register

C. Detailed Design – Business Process

D. Organization Structure Specification

E. Roles and Authorizations Management Concept

Correct Answer: BCD


Question 9:

Which Value Chains does SAP Solution Manager 7.2 deliver? (Choose three.)

A. Detect-to-Correct

B. Request-to-Fulfill

C. Hire-to-Retire

D. Requirements-to-Deploy

E. Cash-to-Order

Correct Answer: ABD


Question 10:

What criterion does the Product Owner use to sequence the Product Backlog?

A. Resource availability

B. Business priority

C. Relative effort

D. Complexity

Correct Answer: B


Question 11:

What tool can you use to collaborate with other SAP Activate Methodology practitioners?

A. SAP Jam

B. SAP Implementation Assistant

C. SAP Solution Manager

D. SAP Roadmap Viewer

Correct Answer: A


Question 12:

What tool provides sizing estimations for the “System Conversion” transition path?

A. SAP Transformation Navigator

B. Scope and Effort Analyzer

C. SAP Readiness Check

D. SAP Best Practices Explorer

Correct Answer: C


Question 13:

What is the term used for workshops, which are intended to set value targets, validate SAP Standard functionality against customer requirements, and collect delta requirements in the “New Implementation of SAP S/4HANA” transition path?

A. Backlog Grooming

B. Delta Design

C. Design Thinking

D. Solution Validation

Correct Answer: D


Question 14:

Which estimation technique can be used in Agile Delivery Approach to size the User Stories during Sprint Planning?

A. Product Owner\’s relative estimate of the effort that will be needed to implement the User Story

B. Detailed bottom-up effort estimate that breaks each User Story up into hours or shorter tasks

C. Relative estimate in Ideal Person Days that reflects the best estimate provided by the project team

D. Detailed bottom-up effort estimate by the Scrum Master in Story Points based on the User Story complexity

Correct Answer: C


Question 15:

What does the Side-by-Side Extensibility Option mean?

A. Extensibility is based on the SAP Cloud Platform and published APIs

B. Reporting is transferred to BW/4HANA

C. SAP S/4HANA extensions are context-aware and focused on tight integration

D. There are two SAP S/4HANA instances: one for standard code, and another for custom developments

Correct Answer: A


Read More →