Free Sharing Updated CWNA-107 VCE and PDF Exam Practice Materials

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your CWNA CWNA-107 Certified Wireless Network Administrator exam. We will assist you clear the CWNA-107 exam with CWNA CWNA-107 new questions. We CWNA-107 exam questions are the most comprehensive ones.

Visit our site to get more CWNA-107 Q and As:https://www.itexambus.com/cwna-107.html (156 QAs Dumps)
Question 1:

You are implementing a multi-AP WLAN and fast secure roaming is essential. Which one of the following methods is an IEEE 802.11 standard method for fast roaming?

A. Band steering

B. FT

C. OKC

D. Load balancing

Correct Answer: B

Reference https://www.networkcomputing.com/wireless-infrastructure/wifi-fast-roaming-simplified/1993108957


Question 2:

You are reporting on the RF environment in you facility. The manager asks you do describe the noise floor noted in the report. Which of the following is the best explanation?

A. The energy radiated by flooring materials that causes interference in the 2.4 GHz and 5 GHz bands.

B. The noise caused by elevators, microwave ovens, and video transmitters.

C. The RF energy that exists in the environment from intentional and unintentional RF radiators that forms the baseline above which the Intentional signal of your WLAN must exist.

D. The extra energy radiated by access points and client devices beyond that intended for the signal.

Correct Answer: B

Reference http://blog.prosig.com/2008/04/14/what-is-db-noise-floor-dynamic-range/


Question 3:

Lynne runs a small hotel, and as a value added for his customers he has implemented a Wi-Fi hot-spot. Lynne has read news articles about how hackers wait at hot-spots trying to take advantage of unsuspecting users. He wants to avoid this problem at his hotel.

What is an efficient and practical step that Lynne can take to decrease the likelihood of active attacks on his customers\’ wireless computers?

A. Implement Network Access Control (NAC) and require antivirus and firewall software along with OS patches.

B. Implement an SSL VPN in the WLAN controller that initiates after HTTPS login.

C. Enable station-to-station traffic blocking by the access points in the hotel.

D. Require EAP_FAST authentication and provide customers with a username/password on their receipt.

Correct Answer: B


Question 4:

The BSA of an AP covers the area used by the sales and marketing department. Thirty-five stations operate in this space. The user indicate that they need more throughput and all stations are 5 GHz capable 802.11ac clients. The current AP configuration uses 20 MHz channels in both 2.4 GHz and 5 GHz. What is the least expensive solution available for increasing throughput for these users without implementing configuration options that are not recommended?

A. Use a 160 MHz channel on the 5 GHz radio

B. Use a 40 MHz channel on the 5 GHz radio

C. Install a second AP in the coverage area

D. Use a 40 MHz channel on the 2.4 GHz radio.

Correct Answer: C


Question 5:

A client complains of low data rates on his computer. When you evaluate the situation, you see that the signal strength is -84 dBm and the noise floor is -96 dBm. The client is an 802.11ac client and connects to an 802.11acAP. Both the client and AP are 2×2:2 devices. What is the likely cause of the low data rate issue?

A. Weak signal strength

B. Too few spatial streams

C. Lack of support 802.11n

D. CAT5e cabling run to the AP

Correct Answer: A


Question 6:

What common feature of MDM solutions can be used to protect enterprise data on mobile devices?

A. Over-the-air registration

B. Onboarding

C. Containerization

D. Self-registration

Correct Answer: B


Question 7:

During a post-implementation survey, you have detected a non-802.11 wireless device transmitting in the area used by handheld 802.11g scanners. What is the most important factor in determining the impact of this non-802.11 device?

A. Protocols utilized

B. Channel occupied

C. Receive sensitivity

D. Airtime utilization

Correct Answer: B


Question 8:

You are tasked with performing a throughput test on the WLAN. The manager asks that you use open source tools to reduce costs. What open source tool is designed to perform a throughput test?

A. IxChariot

B. Python

C. PuTTy

D. iPerf

Correct Answer: D


Question 9:

You are installing AP to be used by 23 laptops. All laptops will connect on the 5 GHz frequency band. A neighbor network uses channels 1 and 6. What channel should be used for this AP and why?

A. Channel 6, because it is always best to use this channel

B. A 5 GHz channel, because channels 1 and 6 are 2.4 GHz channels they have no impact on the decision

C. Channel 1, because it is best to use the channel with the lowest frequency

D. Channel 11, because channels 1 and 6 are in use nearby

Correct Answer: D


Question 10:

You are attempting to locate the cause of a performance problem in two WLAN cells in a mostly overlapping coverage area. You note that one AP is on channel 1 and the other is on channel 2. When you document your findings, what term do you use to describe the problem in this configuration?

A. Bluetooth interference

B. Non-Wi-Fi interference

C. CCI

D. ACI

Correct Answer: C


Question 11:

You are planning for PoE in a standard office deployment. Which one of these devices is least likely to be a PoE PD?

A. Video camera

B. Access point

C. VoIP phone

D. Ethernet switch

Correct Answer: D


Question 12:

You are configuring an access point to use channel 128. What important fact should be considered about this channel?

A. It is a 22 MHz channel so it will overlap with the channels above and below it

B. It is a 2.4 GHz frequency band 40 MHz channel, so it should not be used

C. It is a channel that is unsupported by most access points

D. It is a channel that likely requires DFS when used

Correct Answer: D


Question 13:

A WLAN is implemented using wireless controllers. The APs must locate the controllers when powered on and connected to the network. Which one of the following methods is commonly used to locate the controllers by the APs?

A. DHCP

B. GRE

C. NTP

D. SNMP

Correct Answer: A

Reference https://books.google.com.pk/books?id=YEW0DAAAQBAJandpg=SA7-PA9andlpg=SA7-PA9anddq=methods is commonly used to locate the controllers by the APsandsource=blandots=O2sMDljjDVandsig=M1_gvQnGaWfGg13Pbb1xTkflklAandhl=enandsa=Xandved=0ahUKEwj3hvmPoaLZAhWRPFAKHb5MAyQQ6AEIJzAA#v=onepageandq=methods is commonly used to locate the% 20controllers by the APsandf=false


Question 14:

What standard is referenced in the 802.11-2016 specification and is recommended for robust WLAN client security?

A. SSID hiding

B. WEP

C. 802.1X/EAP

D. IPSec VPN

Correct Answer: C


Question 15:

A dual-band 802.11ac AP must be powered by PoE. As a class 4 device, what power level should be received at the AP?

A. 30 W

B. 25.5 W

C. 15.4 W

D. 12.95 W

Correct Answer: C


Visit our site to get more CWNA-107 Q and As:https://www.itexambus.com/cwna-107.html (156 QAs Dumps)